Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk Kızılay Bursa Şube’den Anlamlı Kadınlar Günü Etkinliği

Türk Kızılay Bursa Şubesi, Türk Kızılay Bursa Şube Kadın Kolları işbirliği ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü anlamlı bir organizasyonla kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2021 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2021 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Türk Kızılay Bursa Şube’den Anlamlı Kadınlar Günü Etkinliği

Türk Kızılay Bursa Şube ve Kadın Kolları yaptıkları işbirliği ile Kadınlar Günü için farkındalık oluşturma amacıyla kan bağışında bulundu. Türk Kızılay Kan Bağış Merkezi'nde gerçekleştirilen organizasyona Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Özcan Susmaz, Türk Kızılay Bursa Kadın Kolları Başkanı Ünsal Barutçu ve yöneticiler katıldı. AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan da etkinlikte kan bağışında bulundu. Organizasyonda konuşan Türk Kızılay Şube Başkanı Özcan Susmaz, kan bağışının önemine dikkat çekti.

AMACIMIZ FARKINDALIK OLUŞTURMAK

Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Özcan Susmaz, Türk Kızılay Bursa Şubesi olarak kan bağışı konusunda da örnek işlere imza attıklarını söyledi. Bağışlanan her kanın umut olduğunu belirterek, süreklilik arz eden kan ihtiyacının karşılanabilmesi için özveriyle çalıştıklarının altını çizdi. Susmaz, “Vatandaşların ve kurumların desteği bu anlamda çok önemli. Yaptığımız çalışmalarla farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz. Her bağış, umut demek. Kana ihtiyaç olduğunda en büyük kaynak Türk Kızılay. Acil durumlarda hayat kurtaran bu ihtiyacın giderilmesi adına çalışan, bağışta bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

BAĞIŞLANAN HER KAN UMUT DEMEKTİR

Kadınlar Günü’ne özel etkinlikte Başkan Susmaz, bağışta bulunan Kadın Kolları üyelerine çiçek takdim ederek, kadınlar günü mesajı da verdi. Susmaz, “Kadın Kolları’mızla yaptığımız işbirliği ile bugün de Kadınlar Günü’nü kan bağışına dikkat çekerek kutladık. Başta Türk Kızılay Bursa Şube Kadın Kolları Başkanı Ünsal Barutçu’ya, ardından kan bağışında bulunan tüm gönüllü ve bağışçılarımıza teşekkür ediyorum. Bağışlanan her kan, umut demektir. Bir gün hepimize lazım olabileceği bilinciyle herkesi kan bağışı yapmaya davet ediyorum ve bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.