Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şüpheli Çantayı Polis Patlattı, Vatandaş Merak Etti

Sivas’ta Kale Camii’ne inen merdivenlerin duvarındaki demire asılan kadın çantası paniğe sebep oldu. Uzaktan kumandalı fünye ile patlatılan çanta boş çıkarken, vatandaşların meraklı bakışlarla olayı izlemesi dikkat çekti.İstasyon...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şüpheli Çantayı Polis Patlattı, Vatandaş Merak Etti
Sivas’ta Kale Camii’ne inen merdivenlerin duvarındaki demire asılan kadın çantası paniğe sebep oldu. Uzaktan kumandalı fünye ile patlatılan çanta boş çıkarken, vatandaşların meraklı bakışlarla olayı izlemesi dikkat çekti.
İstasyon Caddesi üzerinde bulunan Kale Camii’ne inen merdivenin duvarındaki demirde asılı duran kadın çantasını görenler içinde bomba olabileceği şüphesiyle durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri etrafı güvenlik şeridiyle çevirdi. Vatandaşları çevreden uzaklaştırılan polis ekipleri İstasyon Caddesi’ni trafiğe kapattı. Daha sonra olay yerine çağrılan bomba imha uzmanı özel kıyafetini giyerek kadın çantasını uzaktan kumandalı fünye ile kontrollü bir şekilde patlattı. Patlatılan çanta boş çıktı. Bu sırada çevrede bulunan vatandaşların cep telefonu ile kayıt yapması ve olan biteni meraklı gözlerle izlemesi dikkat çekti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.