Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SGK Soruşturmasında Beş Tutukludan İkisi Tahliye Oldu

Terör örgütü FETÖ/PDY üyelerine yönelik İzmir’de yapılan operasyonda 8 şüpheliden 5’i tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Tutuklu şüpheliler için yapılan itirazı değerlendiren bir üst mahkeme, İzmir SGK Bölge Müdürü Engin Bilgili...

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2016 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2016 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Terör örgütü FETÖ/PDY üyelerine yönelik İzmir’de yapılan operasyonda 8 şüpheliden 5’i tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Tutuklu şüpheliler için yapılan itirazı değerlendiren bir üst mahkeme, İzmir SGK Bölge Müdürü Engin Bilgili ile SGK mühendisleri Necdet Özkan’ın tahliyesine karar verdi.
Terör örgütü FETÖ/PDY üyelerine yönelik İzmir, Adana ve Ankara’da yapılan eş zamanlı operasyonda aralarında İzmir SGK bölge müdürünün de bulunduğu 8 şüpheliden 5’i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yapılan itirazı değerlendiren bir üst mahkeme, tutuklu bulunan İzmir SGK Bölge Müdürü Engin Bilgili ile SGK mühendisleri Necdet Özkan’ın tahliyesine karar verdi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Fatih Acar ve Şifa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ateş, Daire Müdürü Abdullah Kavaklı’nın tutukluluk hali sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.