Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sanayi esnafı Şükrü Erdem’i bağrına bastı

İYİ Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Şükrü Erdem, halk ve esnaf ile kucaklaşmaya devam ediyor. Erdem, “Bizim projelerimize halkımızın isteklerini de ekleyeceğiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2019 23:24
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2019 23:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sanayi esnafı Şükrü Erdem’i bağrına bastı

İYİ Parti Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı ve eski Gençlik ve Spor Bakanı Şükrü Erdem, ilçede esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. İlçede bulunan küçük sanayi sitesindeki esnafları gezen Başkan Adayı Şükrü Erdem, her gittiği yerde büyük bir ilgiyle karşılandı. Başkan Adayı Şükrü Erdem, sanayinin sorunlarını anlatan ve yardım isteyen esnafa, sorunların çözümü için söz verdi. Erdem, “Sorunları yakından biliyorum, burası için de projelerimiz var. Sizin isteklerinizle beraber bu projemizi seçilir seçilmez işleme koyacağız” dedi.

BELEDİYESPOR’A DESTEK

Gündüz sanayi esnafı ile halkı gezen Başkan Adayı Şükrü Erdem, gece de ilçe kapalı spor salonunda Mustafakemalpaşa Belediyespor ile MG Spor arasında oynanan Bursa Büyük Erkekler B kategorisi şampiyonluk maçını izledi ve Belediyespor’a tribünlerden destek verdi. İYİ Parti İlçe Başkanı İhsan Keçeci ve meclis üyeleri ile birlikte tribünlere gelen Başkan Adayı Şükrü Erdem’e Kirmasti Gençlik Taraftar grubu ile tribünlerdeki sporseverler büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Başkan Adayı Erdem, “Belediyespor’a destek vermeye geldik. Takımımız maçı kazandı ve ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Teknik kadro ve tüm oyuncuları kutluyorum” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.