Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Norveçli Kızın Elindeki Ayrıntı

Antalya’nın Alanya ilçesinde 4 gün önce kayıplara karıştıktan sonra Mersin’de bulunan ve ailelerine teslim edilen Norveçli kızlardan İda Marie Nodland’ın elindeki ’Batuhan seni seviyorum’ yazısı ve çevresindeki kalp işaretleri dikkat...

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2015 16:58
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2015 16:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Alanya ilçesinde 4 gün önce kayıplara karıştıktan sonra Mersin’de bulunan ve ailelerine teslim edilen Norveçli kızlardan İda Marie Nodland’ın elindeki ’Batuhan seni seviyorum’ yazısı ve çevresindeki kalp işaretleri dikkat çekti.
Antalya’nın Alanya ilçesinde 4 gün önce kayıplara karışan 15 yaşındaki Norveçli kızlar Mia Emilie Haugen ile İda Marie Nodland, bu sabah Mersin’de bir kafede bulundu. Çocuk Şube Müdürlüğü’nde ifadeleri alınan Norveçli kızlar, öğleden sonra Alanya’dan gelen anneleri Lila Litta Hoholm ile Elin Nodland’a teslim edildi. Kızların aileleriyle birlikte Çocuk Şube Müdürlüğü’nden çıkışı sırasında İda Marie Nodland’ın elindeki tükenmez kalemle yazılan yazı dikkat çekti. Genç kızın sol elinde etrafı kalple çevrili ’Batuhan seni seviyorum’ yazısının bulunduğu görüldü.
Öte yandan Norveçli her iki genç kızın Çocuk Şube Müdürlüğü’nde verdikleri ifadede anne ve babaları ayrı olduğu için istemedikleri halde Norveç Gençlik Merkezi’ne gönderilmek istendiklerini ve bu yüzden kaçtıklarını söyledikleri öğrenildi. Ailelerinin kendilerine sürekli baskı yapmasını kabul etmediklerini belirten genç kızların otobüse binerek 2 gün önce Mersin’e geldikleri ve bir pansiyona yerleştiklerini, parkta gezerken dinlenmek için oturdukları kefede polisler tarafından yakalandıklarını anlattıkları kaydedildi. Genç kızların ifadelerinde, Türkiye’de kalmak istediklerini söyledikleri öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.