Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Minik kursiyerlerin sertifikaları başkan amcalarından

Yıldırım Belediyesi öncülüğünde düzenlenen satranç ve İngilizce eğitim kursunu tamamlayan küçük kursiyerler belgelerini Başkan İsmail Hakkı Edebali’nin elinden aldı.Belediye Başkanlığı, Yıldırım Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim...

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2018 16:13
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2018 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Minik kursiyerlerin sertifikaları başkan amcalarından

Yıldırım Belediyesi öncülüğünde düzenlenen satranç ve İngilizce eğitim kursunu tamamlayan küçük kursiyerler belgelerini Başkan İsmail Hakkı Edebali’nin elinden aldı.

Belediye Başkanlığı, Yıldırım Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Eğitim Müdürlüğü ve Potansiyel Üstün Yetenekliler Derneği (PÜYED) iş birliğiyle açılan satranç kursunu tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı. 42 kursiyer çocuk belge aldı. Kurumların paydaşlığında önemli bir projeye imza attıklarını vurgulayan Başkan Edebali, “Şehrimizi geleceğe taşıyacak fizikî, sosyal, kültürel adımları bir taraftan atarken, hizmetlerimizin merkezine insanımızı koyuyoruz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza yönelik belediyemiz bünyesinde gerçekleştirdiğimiz yaz okullarında çocuklarımızın zihnî becerilerini geliştirmeleri için yürüttüğümüz satranç kursumuzda 42 yavrumuz eğitimlerini tamamladı. Belediyemiz, Kaymakamlığımız, Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Halk Eğitim Merkezimiz ve PÜYED yöneticilerimizle el ele vererek, çocuklarımızın dinlenmelerini ve dinlenirken eğlenmelerini sağlayacak bir faaliyet aktivitesi gerçekleştirdik. Bu projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan Başkan Edebali ve misafirleri, YIL-MEK yaz okulu kapsamında sertifika alan yabancı dil kursu kursiyerlerini ziyaret etti. İngilizce branşında da 50 kursiyer belge almaya hak kazandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.