Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli futbolcu Yunus Mallı, Bursa'da kapıda kaldı

Türkiye - Hırvatistan maçında Büyükşehir Belediye Stadı'na girmek isteyen milli futbolcu Yunus Mallı, görevlilerin kapıları kapatması sonrası içeriye girmek için 20 dakika bekledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2023 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2023 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milli futbolcu Yunus Mallı, Bursa'da kapıda kaldı

UEFA EURO 2024 Elemeleri D Grubu ikinci maçında A Milli Futbol Takımı, Bursa'da ağırladığı Hırvatistan'a 2-0 mağlup oldu. 40 bin kişinin Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda takip ettiği mücadelede trajikomik bir olay yaşandı. Daha önce 25 kez ay-yıldızlı formayı giyen Yunus Mallı, stat kapısında kaldı. Milli futbolcunun yanı sıra Bursaspor'un kaptanı Enver Cenk Şahin ile tecrübeli oyuncular Hasan Ayaroğlu, Kubilay Sönmez de stada girmekte güçlük çekti. Yaşanan yoğunluktan dolayı görevliler, Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'ndaki Batı Tribünü, VİP ve Basın giriş kapısını 21.15'te kapattı.
Yunus Mallı ve Bursaspor kaptanı Enver Cenk Şahin, görevlilere durumu izah etse de olumlu bir sonuç alamadı. Kapıda biriken taraftarlar ve basın mensuplarının yoğun itirazları sonunda emniyet güçlerinin kapıları açmasıyla kırmızı-beyazlı oyuncu maça girebildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.