Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Manisa’da 75. YIL Mahallesi ışıl ışıl oldu

Yunusemre Belediyesi 75. Yıl Mahallesi’nde vatandaşın isteği üzerine Vali Aziz Bey Caddesi’nde ışıklandırma çalışması yaptı.Bugüne kadar birçok mahallede ışıklandırma çalışması gerçekleştiren Yunusemre Belediyesi Fen İşleri...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2017 15:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2017 15:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manisa’da 75. YIL Mahallesi ışıl ışıl oldu

Yunusemre Belediyesi 75. Yıl Mahallesi’nde vatandaşın isteği üzerine Vali Aziz Bey Caddesi’nde ışıklandırma çalışması yaptı.

Bugüne kadar birçok mahallede ışıklandırma çalışması gerçekleştiren Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 75. Yıl Mahallesi’ni ışıklandırdı. Vali Aziz Bey Caddesi yapılan çalışma ile aydınlatıldı. İhtiyaç duyulan bölgelerde belirli bir program dahilinde ışıklandırma çalışması yaptıklarını kaydeden Yunusemre Belediyesi Fen İşleri Müdürü Mehmet Ata konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “75. Yıl Mahallesi Vali Aziz Bey Caddesi’nde Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi’nin talimatları ile ışıklandırma çalışması gerçekleştirdik. 88 adet direk ile burada aydınlatma çalışması yaptık. Gece geç saatlere kadar mahalle halkı gezip esnaflarımızdan alışveriş yapabiliyor” diye konuştu.

Işıklandırma çalışmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren 75. Yıl Muhtarı Aziz Çetinbaş, “Yunusemre Belediyesine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Çevremiz aydınlandı. Esnaflarımıza kolaylık oldu. Mahallemize bir canlılık geldi” dedi. Mahalle sakinlerinden Güray Karayılan da açıklamasında “Bu mahallenin esnafıyım. Burada çok karanlık bir görüntü vardı. Ama yapılan çalışmalardan sonra mahallemizdeki çocuklarımız artık rahat bir şekilde gezebiliyorlar” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.