Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kumluca’dan polis ve jandarmadan ortak operasyon

Antalya’nın Kumluca ilçesinde polis ve jandarmanın ortaklaşa düzenlediği operasyondu 330 kök Hint keneviri ele geçirildi.Edinilen bilgiye göre, Kumluca Emniyet Müdürlüğü ve ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Belen Mahallesi Maysıra mevkinde...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Kumluca ilçesinde polis ve jandarmanın ortaklaşa düzenlediği operasyondu 330 kök Hint keneviri ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Kumluca Emniyet Müdürlüğü ve ilçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Belen Mahallesi Maysıra mevkinde sera ve ormanlık alanda hint keneviri bitkisi yetiştirildiğini tespit ederek operasyon düzenledi. Operasyonda A.D. (49), D.D. (19), H.B. (24) ve E.D. (17) gözaltına alınırken, sera ve ormanlık alanda yapılan aramada boyları 50 santim ile bir metre olan yaklaşık 330 kök hint keneviri bitkisi tespit edilerek yerlerinden söküldü. Ayrıca H.B.’nin kaldığı belirlenen baraka evde yapılan aramada ise 40 gram kubar esrar ele geçirildi.
Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, uyuşturucu ticareti yapmak ve izinsiz hint keneviri bitkisi yetiştirdikleri gerekçesiyle adliyeye sevk edildi. Zanlılardan H.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, diğer zanlılar tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.