Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kırklareli’de 15 Adet Hayvan Küpesi Ele Geçirildi

Kırklareli’nin Kofçaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, Elmacık köyünde yapılan yol emniyet ve devriyesi sırasında şüphe üzerinde durdurulan araçta, hayvan küpesi takma aparatı, 15 adet büyükbaş hayvan küpesi, silah...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kırklareli’nin Kofçaz İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, Elmacık köyünde yapılan yol emniyet ve devriyesi sırasında şüphe üzerinde durdurulan araçta, hayvan küpesi takma aparatı, 15 adet büyükbaş hayvan küpesi, silah ve silahlara ait mermi ele geçirildi.
Alınan bilgilere göre, Kofçaz istikametinden Kırklareli istikametine doğru seyit halinde bulunan H.S. isimli şahsın yönetiminde bulunan araç, şüphe üzerine durdurularak yapılan kimlik kontrolünde, araçta araç sürücüsü H.S. ile birlikte V.C. ve F.F isimli 2 Türk asıllı Bulgar vatandaşı olduğu, şahısların üzerinde pasaport ve vize belgesi bulunmadığı tespit edilmesi üzerine cumhuriyet savcısının bilgisi dahilinde 3 şüpheli şahıs araçla birlikte muhafaza altına alındı.
Arama kararı ile şahıs ve araçlarda yapılan aramalarda, 1 adet 9 mm çapında A.Ç adına düzenleniş bulundurma ruhsatlı 9 mm çapında tabancaya ait 2 adet şarjör, 29 adet 9 mm çapında dolu fişek 1 adet 7,65 mm çapında tabanca ve tabancaya ait 1 adet şarjör, 6 adet 7.65 mm civarında dolu fişek, 1 adet hayvan küpesi takma aparatı, 15 adet büyükbaş hayvan küpesi ele geçirildi.
Olayda adı geçen üç şüpheli 6136 S.K.M Yasadışı Giriş ve Sığır Hayvanların Tanımlanması, Tescilli ve İzlenmesi Yönetmenliğine aykırı hareket etmek suçlarından düzenlenecek tahkikat evrakları ile birlikte cumhuriyet savcılığına hazır edilmek üzere gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.