Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kan Bağışının Önemine Vurgu

Türk Kızılay Bursa Şube Yönetimi ve Kadın Kolları teşkilatı, kan bağışının önemine dikkat çekti.

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2019 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2019 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kan Bağışının Önemine Vurgu

Türk Kızılay Bursa Şube Yönetimi ve kadın kollarından kan bağışı. Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan, yöneticileri  Türk Kızılay Bursa Kadın Kolları Başkanı Ünsal Barutcu ve yönetimi kan bağışı yaptı.

Bursa Kan Bağışı Merkezi’nde gerçekleşen organizasyon hakkında bilgiler veren Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Davut Gürkan, kan bağışının önemine dikkat çekti.  Başkan Gürkan, Türk Kızılay Bursa Şubesi olarak bu alanda da bağışçıların destekleri ile örnek işlere imza attıklarını belirterek, çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Başkan Gürkan, bağışlanan her kanın umut olduğunu vurgulayarak, süreklilik arz eden kan ihtiyacının karşılanabilmesi için tüm ekiplerinin özveriyle çalıştıklarını belirterek, halkımızın ve kurumların desteği ile bu anlamda önemli bir farkındalık oluştuğunu vurguladı.

Davut Gürkan, kan ihtiyacının tedariğinde en büyük kaynağın Türk Kızılay olduğunu belirterek, “Acil durumlarda hayat kurtaran bu ihtiyacın giderilmesi adına çalışan, bağışta bulunan herkese teşekkür ediyorum. Bağışlanan her kan, umut demektir. Bir gün hepimize lazım olabileceği bilinciyle herkesi kan bağışı yapmaya davet ediyorum” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.