Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Jandarma’dan asayiş uygulamaları

Malatya’da jandarma ekiplerince yapılan asayiş uygulamalarında çok sayıda gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Uygulamalarda ayrıca aranan 1 FETÖ mensubu da yakalandı.Malatya İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen adli ve...

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2016 16:57
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2016 16:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Malatya’da jandarma ekiplerince yapılan asayiş uygulamalarında çok sayıda gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Uygulamalarda ayrıca aranan 1 FETÖ mensubu da yakalandı.
Malatya İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleştirilen adli ve önleyici faaliyetler kapsamında 5 bin 520 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Çalışmalar kapsamında ayrıca izinsiz kazı yapılması neticesinde, 1 adet kazma ve 1 adet kürek ile 1 adet tabanca ve 5 adet av tüfeği ele geçirildi.
Uygulamalarda toplam 30 bin 383 kişinin sorgulaması yapılırken 1‘i FETÖ/PDY soruşturması kapsamında olmak üzere 182 aranan şahsın yakalandığı belirtildi.
Yakalanan FETÖ/PDY mensubu şahsın gözaltı işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.
Jandarma Trafik ekiplerince de gerçekleştirilen uygulamalarda 5 bin 716 araç kontrol edilirken trafik kurallarına uymayan 248 araç sürücüsüne ceza kesildiği belirtildi. Uygulamalarda ayrıca 54 aracın trafikten men edildiği de dile getirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.