Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İkisi Oyaladı Biri Çaldı

Mersin’de bir iş yerinden oyalamak suretiyle hırsızlık yaptıkları belirlenen Suriyeli 2 kişi, kamera kayıtlarından tespit edilerek yakalandı.Edinilen bilgiye göre, merkez Yenişehir ilçesi Hürriyet Mahallesi’ndeki bir iş yerine gelen kimliği...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mersin’de bir iş yerinden oyalamak suretiyle hırsızlık yaptıkları belirlenen Suriyeli 2 kişi, kamera kayıtlarından tespit edilerek yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, merkez Yenişehir ilçesi Hürriyet Mahallesi’ndeki bir iş yerine gelen kimliği belirsiz 2 kişi, iş yeri sahibini alışveriş yapma bahanesiyle oyalarken, 11 yaşlarındaki bir çocuk ise kasadaki paraları alarak kaçtı. Şikayet üzerine iş yerinin kamera kayıtlarını inceleyen polis, zanlıların kimliklerini tespit etti. Suriyeli oldukları belirlenen şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ettiği sırada, aynı zanlılar merkez Mezitli ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerindeki bir tekel büfesinden aynı şekilde hırsızlık yaparak kaçmak istedikleri sırada polis tarafından yakalandı.
Hırsızlık anı iş yerinin kamera kayıtlarına da yansıyan Ali İ. (18) ve Muhammed Zekeriya K. (45) adlı iki şüpheli, Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Suça sürüklenen çocuğun yakalanmasına yönelik çalışmaların ise sürdüğü bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.