Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havalandırma boşluğuna atılan Ahmet bebek taburcu edildi

Bağcılar’da kaçırıldıktan sonra polisin nefes kesen operasyonuyla kurtarılan 4 aylık Ahmet Bebek, hastaneden taburcu oldu. Anne Münevver Davulcu, "Çocuğumu melekler korumuş" dedi.Bağcılar’da arife günü alışveriş yapan ailesinin mağaza...

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2016 16:47
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2016 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bağcılar’da kaçırıldıktan sonra polisin nefes kesen operasyonuyla kurtarılan 4 aylık Ahmet Bebek, hastaneden taburcu oldu. Anne Münevver Davulcu, "Çocuğumu melekler korumuş" dedi.
Bağcılar’da arife günü alışveriş yapan ailesinin mağaza önüne bıraktığı bebek arabasından kaçırılan ve polisin düzenlediği operasyonla kurtulan 4 aylık Ahmet Davulcu’nun Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki tedavisi son buldu. Polisleri görünce panikleyen zanlılar tarafından havalandırma boşluğuna atılan Ahmet Bebek, bugün taburcu edildi.
Hastane çıkışında basın mensuplarının sorularını cevaplayan anne Münevver Davulcu, "Allah’ıma binlerce şükür. Melekler korumuş. Öldürmeyen Allah öldürmüyor. Ağlıyordu. Çocuk resmen korkmuştu. Hıçkırıyordu. Şu an durumu gayet iyi. Öğleden sonra taburcu olacak. Buradan çıkıp eve gideceğiz. Çocuğumu kucağıma alınca çok mutlu oldum. Allah’tan tek isteğim çocuğumu sağ salim görmekti. Bu da oldu" dedi.
Çocuğunu kaçıranlara tepki de gösteren anne Davulcu, "Erkek bebeği olmadığı için gidip elalemin çocuğunu mu kaçıracak? Ya gidip satacaktı bebeği. Ya da bilmiyorum. Bunu yapan canidir. Allah korkusu hiç mi içine girmedi? Bunu yapmanın canilikten farkı yoktur. Devletimin gereken ceza neyse vermesi lazım. 4 aylık bebekten ne istersin?" ifadelerini kullandı.
Ahmet Bebek, işlemlerinin ardından anne ve babasının kucağında hastaneden ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.