Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DASKUT'tan ''EvdeKal Türkiye'' çağrısı

DASKUT Arama ve Kurtarma Derneği ''EvdeKal Türkiye'' çağrısı üzerine evlerine çekilen ihtiyaç sahibi ve 60 yaş üstü yaşlı vatandaşlarının için ev alışverişleri ve yardım ihtiyaçlarını başlatmak için kampanya başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2020 23:00
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2020 00:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
DASKUT'tan ''EvdeKal Türkiye'' çağrısı

Dernek gönüllülerinin yapmış oldukları yardım kampanyasında gönüllüler ihtiyaç sahipleri ve yaşlı vatandaşlar için yapmış oldukları alışverişleri teslim ederken duygusal anlar yaşandı.

Dünyaca zor günler geçirdiğimiz bu günlerde hasta ve kimsesi olmayan yaşlı vatandaşlarımızı unutmayan DASKUT Arama ve Kurtarma Derneği Türk Milletinin birlik ve beraberliğinin zor şartlar altında azalmayacağını bilakis artacağını bildirerek, göstermiş oldukları ilgi ve yardımlaşmanın süreceğini ifade etti.

DASKUT Dernek Başkanı Tuncay MERİÇLİ '' Sağlık Bakanlığımızın ve Devlet Yöneticilerimizin aldıkları tedbirler kapsamında Evde Kal Türkiye çağrısıyla evlerine çekilen başta bakıma muhtaç, 60 yaş üzeri ve ihtiyaç sahiplerinin alışveriş ihtiyaçlarını karşılamak için Derneğimizin gönüllü üyeleriyle bir kampanya başlattık. Birçok vatandaşımıızın ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. Bu süreçte kapısını çaldığımız, yardımcı olmak isteğimizi bildirdiğimiz zaman çok duygusal anlar yaşadık. Bazı kapılarda göz yaşlarımızı tutamazken, bazı kapılarda gülümsemeyle karşılaştık. İnanın o gülümsemeler ve gözyaşları parayla satın alınamaz. Derneğimizin gönüllü sayısının fazla olmasına rağmen her ihtiyaç sahibine ulaşmamız maalesef mümkün olmuyor. Bizde bu yüzden Alo yardım hattımızı devreye sokarak ihtiyacı olan vatandaşlarımıza ulaşmayı amaçlıyoruz. Fayda sağlamak isteyen tüm gönüllü arkadaşlarımıza da sizin aracalığınızla bir çağrı yapmak istiyorum. Bende mahallemde yardımcı olmak istiyorum diyorsanız bize başvurmanız yeterli olacaktır. İkametinize yakın adreslerden gelecek olan yardım istekleri sizlere bizim tarafımızdan iletilecektir. Gönüllü olun hayat kurtarın.''

DASKUT ARAMA VE KURTARMA DERNEĞİ 

ALO YARDIM HATTI 0541 868 44 26

GÖNÜLLÜ OL HAYAT KURTAR

www.daskut.com

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.