Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cumhurbaşkanı Gül, Giresun Belediyesi’ni ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Giresun Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti. Gül’ü başkanlık binası önünde toplanan çok sayıda vatandaş alkışlarla karşıladı.     Belediye binası balkonundan vatandaşlara seslenen...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2013 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2013 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Cumhurbaşkanı Gül, Giresun Belediyesi’ni ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Giresun Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti. Gül’ü başkanlık binası önünde toplanan çok sayıda vatandaş alkışlarla karşıladı.

    Belediye binası balkonundan vatandaşlara seslenen Abdullah Gül, “Giresun’da olmaktan cumhurbaşkanınız olarak Giresun’u uzun yıllardan sonra ziyaret etmekten büyük bir memnuniyet duyuyorum.” dedi. Tüm Giresunlu vatandaşların bir hasret içinde olduğunu gördüğünü belirten Gül, "Bu noksanlığı bugün gidermiş olduk hep beraber. Bugün gün boyunca bu güzel ilimizin meseleleri sorunları ve onlarla ilgili bilgiler aldım. Ziyaretler yaptım. Giresun Belediye Başkanı'ndan şehirle ilgili bilgiler alacağım. Şehirlerimiz ve memleketimiz giderek gelişiyor. Büyük projeler tamamlanıyor. En uzun tüneller açılıyor denizlerin içinde havaalanları yapılıyor. Üniversiteler artık her ilimizde var Giresun da da var. hepimiz gece gündüz çalıştıkça sizin beklediğiniz hizmetlerde en güzel şekilde yerine geliyor. Siz her türlü hizmete layıksınız.” şeklinde konuştu.

    Abdullah Gül daha sonra Belediye Başkanı Kerim Aksu’dan Giresun ile ilgili brifing aldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.