Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çocuklar ekranla değil akranla büyüyecek

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı tarafından 81 ilde hayata geçirilen ’Ekranla Değil, Akranla Büyüsün Çocuklar’ projesi Bursa’da da başlatıldı.İnegöl Sosyal Hizmetler Müdürü Serpil Noyan, ’Ekranla Değil, Akranla Büyüsün...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2018 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2018 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çocuklar ekranla değil akranla büyüyecek

Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı tarafından 81 ilde hayata geçirilen ’Ekranla Değil, Akranla Büyüsün Çocuklar’ projesi Bursa’da da başlatıldı.

İnegöl Sosyal Hizmetler Müdürü Serpil Noyan, ’Ekranla Değil, Akranla Büyüsün Çocuklar’ projesi için çalışmalara başladıkları bildirdi. Çocukların yaşama, korunma, gelişme, katılma gibi dört temel hakkının yanında sağlıklı büyüme, oyun oynama ve zararlı alışkanlıklardan korunma haklarının da bu projenin önemli halkasını teşkil ettiğini anlatan Serpil Noyan, "Üenelinde olduğu gibi İnegöl’de de ’Ekranla Değil, Akranla Büyüsün Çocuklarımız’ kampanyasını başlattık. Maksadımız çocuklarımızın akranlarıyla yaşayabilecekleri oyun alanları, çocuk hakları sokakları oluşturmaktır. Çocuklarımızı bu proje sayesinde çağın hastalığı olan ve radyasyon yayan elektronik oyunlardan uzaklaştırarak, çocukça yaşayabilecekleri mekanlar oluşturmayı hedefliyoruz. Ücretsiz piknik, gezi, uçurtma şenliği ve sportif yarışmalar tertipleyeceğiz. Çocuklar internet salonlarında değil, oyun alanlarında olmalıdır. Bu proje sayesinde çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan da korumayı hedefliyoruz. Her kesimden projeye destek olmalarını bekliyoruz" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.