Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP’li Tekin’den Ankara’daki Patlamaya İlişkin Açıklama

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, "Öncelikle Türkiye’nin başı sağolsun, gerçekten kabul edilebilecek bir şey değildir. Başkentin ortasında böyle bir şeyin olması Türkiye açısından hepimizi yaralayan bir olaydır. Şiddetle kınıyoruz"...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2015 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2015 15:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, "Öncelikle Türkiye’nin başı sağolsun, gerçekten kabul edilebilecek bir şey değildir. Başkentin ortasında böyle bir şeyin olması Türkiye açısından hepimizi yaralayan bir olaydır. Şiddetle kınıyoruz" dedi.
CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Ankara’da meydana gelen patlamaya ilişkin açıklama yaptı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bugün partinin Merkez Yürütme Kurulu’nu toplayacağını hatırlatan Tekin, "Sayın Genel Başkanımızın kendisinin yapacağı bir basın toplantısı olacak. Öncelikle Türkiye’nin başı sağolsun, gerçekten kabul edilebilecek bir şey değildir. Başkentin ortasında böyle bir şeyin olması Türkiye açısından hepimizi yaralayan bir olaydır. Şiddetle kınıyoruz. Bir kişi bile olsa çok önemlidir. Bu ülkede bu alışkanlıklardan vazgeçeceğiz, kaç ölü, bir insanın bile çok önemi ve değeri vardır" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.