Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BUSKİ’de personel eğitimi

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşa daha iyi hizmet sunabilmek için çalışanlarına eğitim verdi.Eğitim Marmara Belediyeler Birliği (MBB) Yerel Yönetim Akademisi Yönetim Danışmanı Cemal Bozkurt tarafından verildi....

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2018 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2018 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BUSKİ’de personel eğitimi

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşa daha iyi hizmet sunabilmek için çalışanlarına eğitim verdi.

Eğitim Marmara Belediyeler Birliği (MBB) Yerel Yönetim Akademisi Yönetim Danışmanı Cemal Bozkurt tarafından verildi. BUSKİ Konferans Salonu’nda verilen eğitime daha çok vatandaşlarla birebir iletişim halinde olan ’Alo 185 Çağrı Merkezi’, ’Endeks Okuma’ ve ’güvenlik’ personelleri katıldı. Eğitimde katılımcılara; ‘Vatandaş beklentileri ve şikayetleri nasıl karşılanır, Vatandaş memnuniyeti nasıl sağlanır, Empati nasıl kurulur, Sonuç odaklı iletişim nasıl olmadır ve Etkin dinleme nasıl yapılır?’ gibi konularda bilgiler aktarıldı.

İnsan hayatında ‘sosyal ve özel hayatın yanı sıra’ iş hayatının da büyük yer kapladığına vurguda bulunan MBB Yönetim Danışmanı Cemal Bozkurt, ’’Sağlıklı bir iş hayatı için sağlıklı iletişim kurmalıyız. Bunun birinci adımı, dinlemekten ve empati kurmaktan geçmektedir. Vatandaş ile irtibat halinde olduğumuz durumlarda iyi dinleyici olmak, meselenin ne olduğunu anlayıp doğru davranış kalıpları geliştirmek ve doğru geri bildirim yapmak izleyeceğimiz yöntemler olmalıdır’’ dedi.

Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı’nca organize edilen eğitimin verimli ve interaktif geçtiğini belirten Bozkurt, personele teşekkür etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.