Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BBP Milletvekili aday adayı İsmail Demir’den İlk oyum BBP’ye buluşmaları…

BBP Bursa Milletvekili Aday Adayı İsmail Demir 14 Mayıs 2023 tarihindeki seçimler için çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor…

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2023 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2023 10:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BBP Milletvekili aday adayı İsmail Demir’den İlk oyum BBP’ye buluşmaları…

Önümüzdeki genel seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında kendi adayları ve kendi logosu ile girmeye hazırlanan BBP’de gözler Ankara’da.

Önümüzdeki günlerde aday listesini YSK’ya verecek BBP’nin Bursa milletvekili aday adayı İsmail Demir de bir yandan iftariyelik dağıtırken diğer yandan da partisine yeni üyeler kazandırıyor.

Önceki gün 15 Temmuz Şehitleri Meydanında iftariyelik dağıtımını gerçekleştirdikten sonra Çiftehavuzlar Mahalle sakinleri ile buluşan Demir, gençlerden ilk oylarını BBP’ye vermelerini istedi.

Demir gençlerle buluşmasında “ Bende sizlerin içinden çıkmış bir genç kardeşinizim. 35 yaşında BBP’nin Bursa’daki en büyük ilçesi Osmangazi’nin İlçe Başkanlığı görevini bize tevdi ettiler. Bizler de almış olduğumuz bayrağı en yükseğe çıkarmak için gayret ettik. Şükürler olsun çok kısa bir süre zarfında üye sayımızı 8 kat arttırdık. Şimdiki hedefimiz ise Allah’ın izni ile BBP’nin Bursa’dan ilk vekillerini Ankara’ya yollamak. Yolumuz kolay bir yol değil. Bizler dikenlerin içinden gül bahçesine ulaşmanın zorluğunu biliyoruz. Allah nasip ederse bu yıl BBP her iki seçim bölgesinden de en az birer milletvekili çıkararak Bursa’yı Ankara’da temsil edecektir. ” dedi.

Gençlerden büyük ilgi gören Demir konuşmasına şöyle devam etti: “Bu dönem ilk defa baraj derdimiz yok. Baraj derdi olmadan seçimlere giriyoruz. Milletvekili seçilirsek, Bursa’nın, hemşehrilerimin hizmetkarı olmaya talibim dedi”

Demir’le bir araya gelen gençler önümüzdeki seçimlerde bizler de Büyük Birlikle yol yürüyeceğiz diyerek Demir’e destek oldular.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.