Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Demir’den huzurevindeki yaşlılara moral

SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA DEMİR, KORONA VİRÜSÜ TEDBİRLERİ NEDENİYLE DIŞARI ÇIKAMAYAN HUZUREVİ YAŞLI BAKIM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ'NDEKİ YAŞLILARA MORAL ZİYARETİNDE BULUNDU.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2020 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2020 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan Demir’den huzurevindeki yaşlılara moral

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, korona virüsü tedbirleri nedeniyle dışarı çıkamayan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki yaşlılara moral ziyaretinde bulundu.

Sosyal mesafenin korunduğu ve gerekli tedbirlerin alındığı ziyarette Demir, huzurevi sakinlerinin hal hatırlarını sordu. Sosyal mesafenin korunduğu ve her türlü tedbirin alındığı ziyarette yaşlılarla sohbet eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Hükümetimiz özellikle yaşlılarımıza yönelik sağlık başta olmak üzere sosyal ve ekonomik alanda da birçok iyileştirmeler yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Bizler büyüklerimizin rahatı ve huzuru için elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Bu zorlu süreçte toplumsal değerlerimiz olarak gördüğümüz büyüklerimizin sağlığını korumak için her türlü tedbiri alıyoruz" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak şehir genelinde korona virüsü tehdidine karşı her türlü önlemi aldıklarını da ifade eden Başkan Demir, "Tabi bunları yaparken bir

yandan da bizleri bugünlere getiren, yetiştiren, tecrübelerinden fazlasıyla yararlandığımız büyüklerimizi unutmuyoruz. Gerekli tedbirleri alarak gerçekleştirdiğimiz ziyarette onlarla birlikte olmak bizleri son derece mutlu etti. Büyüklerimizi ziyaret ederek hal hatırlarını sorduk. İnşallah bu zorlu süreç bittiğinde yeniden bir arada olacağız" diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.