Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atatürk Havalimanı’nda Güvenlik Önlemleri Üst Düzeye Çıkarıldı

İstiklal Caddesi’nde 4 kişinin ölümüne neden olan terör saldırısının ardından Atatürk Havalimanı’nda güvenlik önlemleri üst düzeye çıkartıldı. Polis, güvenlik önlemleri kapsamında yolcuların valizlerini K-9 denilen bomba dedektör...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Atatürk Havalimanı’nda Güvenlik Önlemleri Üst Düzeye Çıkarıldı
İstiklal Caddesi’nde 4 kişinin ölümüne neden olan terör saldırısının ardından Atatürk Havalimanı’nda güvenlik önlemleri üst düzeye çıkartıldı. Polis, güvenlik önlemleri kapsamında yolcuların valizlerini K-9 denilen bomba dedektör köpeği ile arıyor.
Ankara ve İstanbul’daki terör saldırısının ardından İstanbul’da güvenlik önlemleri artırıldı. Atatürk Havalimanı’nda da güvenlik önlemleri i arttırılırken polis Atatürk Havalimanı’nın giriş noktalarında olası şüpheli durumları değerlendiriyor. Polis ve güvenlik görevlileri yolcuların limana giriş noktalarında nöbet tutarak şüpheli şahısları ve valizleri arıyor. Güvenlik ekipleri şüphelendikleri yolcuların kimlik ve pasaportlarını kontrol ederken şahısların valizlerini de K-9 denilen bomba dedektör köpeği ile arıyor. K-9  bomba dedektör köpeği Atatürk Havalimanı dış, iç hatlar ve metro girişi bölümünde arama yapıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.