Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’li Taşçı Anayasa Mahkemesi’nin Kararını Değerlendirdi

AK Parti Ordu milletvekili Ergün Taşçı, Anayasa Mahkemesi’nin dokunulmazlık kararı ile ilgili “Başvuru usulden reddedilmiştir. Başvuruda bulunanlar sonucun böyle olacağını zaten biliyorlardı” dedi.AK Parti’li Taşçı, TBMM’de Anayasa...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Ordu milletvekili Ergün Taşçı, Anayasa Mahkemesi’nin dokunulmazlık kararı ile ilgili “Başvuru usulden reddedilmiştir. Başvuruda bulunanlar sonucun böyle olacağını zaten biliyorlardı” dedi.
AK Parti’li Taşçı, TBMM’de Anayasa Mahkemesi’nin CHP ve HDP milletvekillerinin dokunulmazlıkların kaldırılması için yaptıkları başvuruyu reddetmesini değerlendirdi.
Taşçı, Anayasa Mahkemesi’nin dokunulmazlıkların kaldırılması başvurusunun reddedilmesi gerekçeli kararının yayınlamadığını söyleyerek, “Bu Anayasa değişikliğine ilişkin vekiller Anayasa Mahkemesi’ne başvuru şartı vekil sayısının beşte birini yakalamaktır. Başvuru usulden reddedilmiştir. Başvuruda bulunanlar sonucun böyle olacağını zaten biliyorlardı. Dokunulmazlık Anayasa Mahkemesi ile bugün itibariyle hukuki süreç tamamlanmış oluyor. Vekillerle ilgili bir yargılama başlamış değil” ifadesini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.