Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti’li Nazım Maviş:

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş, yeniden açılacak Sinop Gümrüğüyle ilgili üreticilere, iş adamlarına ve ihracatçılara seslenerek Sinop Gümrüğünü değerlendirmeleri çağrısında...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2015 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2015 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Sinop Milletvekili Adayı Nazım Maviş, yeniden açılacak Sinop Gümrüğüyle ilgili üreticilere, iş adamlarına ve ihracatçılara seslenerek Sinop Gümrüğünü değerlendirmeleri çağrısında bulundu.
Sinoplu üretici ve tüccarların Sinop’tan yapacakları ihracatlarda Sinop Gümrüğü sayesinde ihracat maliyetlerini düşürebileceklerinin altını çizen Nazım Maviş konuşmasının devamında şunları söyledi:
“Sinop bir liman şehri, her türlü üretime ve sanayi dalına açık. Sinop’ta deniz yolu da, kara yolu da artık ticaret için uygun. Sinoplu üreticiler, tüccarlar, sanayiciler bu aşamadan sonra ihracata daha fazla yönelmeliler. Sinop ve çevre iller yeniden hizmete açılacak olan Sinop Gümrüğünü değerlendirmeli. İhracatçının defterinde artık yeni bir alternatif olarak Sinop Gümrüğü yer almalıdır”.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.