Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

GENÇLİK ATEŞİ!

Yazının Giriş Tarihi: 10.05.2021 00:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.05.2021 00:06

Play-off mücadelesini doğrudan etkileyecek olan Bursaspor-Keçiörengücü mücadelesi Bursaspor’un geçen haftaki mücadelesi ve etkili oyunundan sonra daha çetin bir maç olma olasılığı taşısa da Keçiören’in bulduğu iki golle özellikle ilk yarıyı beklenen temponun çok altında izlettirdi bizlere. Son derece sıkıntılı bir sezonu yüzünün akıyla geride bırakan vakıfköylü timsahların yaktığı gençlik ateşi sezonun bu son vedasında biraz düşük şiddetle yanınca iddiası devam eden Keçiörengücünü yakmadı, sadece tatlı tatlı ısıttı!

Kazanmaktan başka çaresi olmayan Keçiörengücü ideal kadrosuyla başladığı oyunda Süleyman’ın önderliğinde kenarlarda sezonu iyi geçiren Cem ve Barış’ın performanslarıyla Bursaspor’a üstünlük kurdu. İlk 35 dakikayı geçerken arka arkaya oynayan Soner ve Barışla skoru yakalayan deplasman temsilcisi artık sadece Altınordu’nun maçının skorunu beklemeye başladı. 1-4-1-4-1‘i sezon başından bu yana doğru kadro ve oyun istikrarı ile sahaya koyan Keçiörengücü için dramatik bir veda olsa da kritik oyunlarda İlker hocanın almadığı riskler neticesinde kazanamadığı oyunlardaki puan kayıpları önemli ders oldu.

Canberk dahil 46.dakikada Mustafa Er‘in yaptığı 4 değişikliğin yorumu; zor performans düşüklüğü de diyebilirim veya son oyunda imkanların elverdiği tüm değişiklikleri kullanıp kendisini Türk futboluna teknik adam olarak armağan eden gençleri ödüllendirme değişikliği de diyebilirim. Sonucunu değil de Bursaspor adına direncini merak ettiğim oyun beni tatmin etmese de önemli bir iskelete sahip olan Bursaspor‘un ‘GENÇLİK ATEŞİ KISIK’ta olsa diğer maçlara göre futbol adına biraz seyir zevki taşıdı. Senenin iskelet kadrosunu bu takımda tutmak zor o yüzden yönetim adaylarına diyorum ki ‘BU ATEŞİ SÖNDÜRMEYİN’, transferi zaten açacaksınız o zamanda bu takımı tekavüt oyuncuların son durağı haline getirmeyin. Seneye bu ligde şampiyonlukta zor, ligde yaşamakta, Hem vakıfköy’ün nimetlerinden faydalanacaksınız hem bu çiçeklere fışkırması için aşı yapacaksınız. Nacizhane fikrimi de sorarsanız ki genelde işler kötü giderken danışırsınız!

BEN BURSASPORLUYUM!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.