Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Galibiyet güzel olur

Yazının Giriş Tarihi: 26.10.2018 00:11
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.10.2018 00:11

Bursaspor 10.haftanın açılış maçında bu akşam sahasında Aytemiz Alanyaspor’u konuk edecek. Rakibimizin ligde henüz beraberliği yok. 4 galibiyet ve 5 yenilgisi bulunuyor. Deplasmanlarda kazanamıyor ve gol atmakta zorlanıyor. Aynı Bursaspor gibi ilk 9 haftada rakip ağlara sadece 6 gol atabildiler. Kalelerinde ise tam 13 gol gördüler. Bunun üstüne birde golcü oyuncuları Cisse geçtiğimiz hafta kırmızı kart görerek takımını Bursa deplasmanında yalnız bıraktı. Geçtiğimiz hafta Antalya derbisinde kendi sahalarında Antalyaspor’a da kaybettiler.

Bursaspor ise geçtiğimiz deplasmanda Galatasaray karşısında çok üstün bir oyun ortaya koydu. Ancak gol atamama hastalığı nedeniyle yeşil beyazlı ekip Galata saray’ı elinden kaçırdı ve 1-1 berabere kaldı.

Yeşil beyazlı ekipte moraller üst seviyede bulunuyor. Teknik Direktör Samet Aybaba‘nın savunma hattını bozması beklenmiyor. Orta alanda ise tecrübeli teknik adam, Saivet’in sakatlığında Furkan’a ilk 11’de şans verebilir. Sağ kanatta Tunay Torun’un yine 11’de başlaması beklenilirken, sol kanatta Latovlevici-Umut ikilisi önlü arkaları oynatabilir.

Teknik Direktör Samet Aybaba’nın da hafta içerisinde dediği gibi yeşil beyazlı ekibin bu gol sorununa acil çözüm bulması gerekiyor. Sakho’nun ceza alanı çevresinde topla buluşturulması gerekiyor. Bu da orta alanda bir yaratıcı oyuncuya ihtiyaç var demektir. Geride kalan haftalarda Furkan bunu tam olarak yapamadı. Görev alırsa bu maçta yapmasını bekliyoruz. Bunun yanında kanat oyuncularının biraz daha gole yakın olmaları, şut atmaları gerekiyor. Şut yüzdelerinde de gördüğümüz gibi yeşil beyazlı ekip son sıralarda yer alıyor.

Aytemiz Alanyaspor maçında alınacak 2-3 farklı galibiyet hem yeşil beyazlı ekibi kendine getirecek hem de ileriki haftalar için büyük bir moral kaynağı olacaktır. Tabi ki bu maçta da yeşil beyazlı taraftara büyük iş düşecek. Onlar her zaman olduğu gibi görevlerini tam olarak yapacaklardır, buna eminim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.