Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fren tutmuyor!

Yazının Giriş Tarihi: 02.03.2020 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 02.03.2020 00:02

Bursaspor bir düşüşe geçti ki sormayın..

Üst üste alınan iki yenilginin ardından yeşil beyazlı ekip kötü gidişe dur demek, toparlanmak ve yara sarmak için çıktığı Ümraniye deplasmanından da istediğini alamadan dönüyor. Timsah bu deplasmanda da son haftalardaki ‘adam eksiltme’ alışkanlığını sürdürdü.

Ümraniye karşısında kaybedilen iki puanın yanı sıra iki oyuncu daha kaybetti Bursaspor. Burak Altıparmak sarı kart cezalısı, bu maçta puan getiren golü atan Shehu ise direk kırmızı kart gördü. Başarılı oyuncu en az iki hafta takımını yalnız bırakacak. Son haftalardaki Özer Hurmacı, Burak Kapacak ve Serdar Özkan eksiklerine şimdi de Shehu ve Burak Altıparmak eklendi. Böyle giderse Teknik Direktör İbrahim Üzülmez sahaya sürecek oyuncu bulmakta zorlanacak gibi görünüyor.

Maça gelecek olursak; ilk yarıda biraz daha etkili olan Bursaspor, golü de erken buldu. Ancak ardından ikinci golü bulamayınca sıkıntı da beraberinde geldi. Kubilay’ın direkten dönün kafa vuruşu belki de maçın kırılma anıydı. İkinci yarıda hiçbir varlık gösterilmezken rakibin golü adeta bağıra bağıra geldi. Üst üste yaşanan üç önemli gol tehlikesi kaleci Çağlar’ın büyük başarısı ile savuşturuldu. Dördüncüsünde ise maalesef top ağlarla buyuştu. Gol geliyorum dedi ama yeşil beyazlı ekip ve kenar yönetim buna engel olamadı. Hemen ardından gelen talihsiz kırmızı kart ise olayın tuzu biberi oldu. 10 kişi kalındıktan sonra bırakın üç puanı, bir puanı koruma derdi başladı ve bu bile zor sağlandı.

Son üç haftada kayıp 8 puan ve her hafta iki oyuncu kaybı. Buna bir şekilde acilen ‘dur’ denilmeli. Yoksa hani bir atasözümüz var ‘Korku dağları bekler’ diye.. O duruma düşmeden bu ktü g3idişe bir dur demek gerekiyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.