Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

FAZLA YÜKÜNÜ AT

Yazının Giriş Tarihi: 24.05.2021 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 24.05.2021 00:01

1 – BİRİKTİRME, HAFİFLE: Kullanmadığın tüm eşyalarını, giymediğin tüm giysilerini, okumadığın kitapları biriktirme, saklama VER…..

2 – AFFET, KURTAR KENDİNİ: Affedemediğin işlemi yapan yapanlar, sen onları affetmediğin sürece aynı işlemi sana yapmaya devam ediyorlar. Affet, kurtar kendini.

3 – ERTELEME, YORMA KENDİNİ: Seni asıl yoran, yaptığın iş değil, kafanda yapılmayı bekleyen işlerdir. Erteleme. Şimdi yap ve bitir işi…

4 – BAĞLARINI KES, SERBEST BIRAK KENDİNİ: Göbek bağını kes, birilerine bağlı kalma. Başkalarının beklentilerini karşılamak için yaşama. Kendin ne istiyorsan onu yap. Her işi üstüne alma. Sana atılan her topu tutma.

5 – ÜÇ ŞEYİ AÇ; ELİNİ, KALBİNİ ve KAPINI: Elin açık olsun. Vermeyi bil ki sana da verebilsinler. Kalbin açık olsun. Sevmesini bil, dostunu da, düşmanını da. Kapın açık olsun. Gelene hoş geldin, gidene hoş git, güle güle.. Korkma; Bir şey seninse, kimse onu senden alamaz. Eğer senin değilse, ne yaparsan yap o sende durmaz..

6 – ÜÇ MAYMUNU OYNA, HATA YAPMA: Gözünü kapa, kıskanma, haset etme. Kulağını kapa, başkalarının sözleriyle yaşama. Ağzını kapa, dedikodu yapma, kimseyi kırma..

Eğer yapabiliyorsak bunları,
Bilki sen iyi insansın.
Olmuyorsa tekrar,tekrar dene,
Ta ki olana kadar.
Unutma !
Başkaları yapabiliyorsa,
sende yaparsın.

Bu haftada böyle olsun.
Tekrar görüşünceye dek,
Sağlıkla kalın...


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.