Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erdoğan'dan yenilenme çıkışı

Yazının Giriş Tarihi: 06.08.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 06.08.2019 00:00

Öncelikle Cumhurbaşkanımız ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade ettiği 94 ruhunu saygıyla ve muhabbetle selamladığımı ifade etmek istiyorum. Koltukları babasının malı gibi değil aksine milletine hizmet edenlerin hizmet kapısı olarak gören bu anlayışı özlemiştik. Epeydir yaşanan parti içi kavgalar, enaniyet duygusu ağır basan makam sahipleri ve gözlerimizin içerisine bakarken samimiyetsizliği okuduğumuz herkesten yorulduk.

Türkiye, çağ atlarken birilerinin mal varlıklarının arkasında ki sıfırlar da artış yaşandı. Ben demiyorum ki, A-B-C ama herkes her şeyin farkında diyorum. Elbette sürekli yolsuzluk ve yoksulluk çukurunda boğulmaktan yorulduk. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul - Bursa otobanı açılış konuşmasında ifade ettiği yatırımı teşvik eden ve iş dünyası ile esnafı motive eden görüşleri çok yerinde tespitler. Ve yine bu tespitleri Payitaht Bursa'da ifade etmesi bambaşka değerli…

Ak Parti Bursa İl yemeğinde bir araya getirdiği özgün cümlelerle en aykırı düşüncelere bile söz konusu vatan ve millet duruşu olduğu sürece sahip çıkılmasını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 94 ruhu çıkışı fazlası ile yerinde bir çıkış. Yine Ak Parti içerisinde bir kesimin ısrarla kendi zaferini kutladığı Bursa'da, Milliyetçi Hareket Partisi’ne hak ettiği hakkı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, siyaset değil samimiyet adamı olduğunu ortaya koydu.

"MHP, Bursa'da bize oy vermedi" diye ortalıkta gezen bir kısım kendini bilmeze en üst düzeyde verilen bu cevap, aynı zamanda bu aymazlara atılan en güçlü tokat. Yine Sayın Erdoğan'ın ifadeleri Cumhur ittifakının uzun ömürlü olması açısından da birleştirici bir tutkal vazifesi görmüştür. Yine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemek sonrası kendi sosyal medya hesaplarından paylaştığı 3 dakika 38 saniye süren video, bütün günün hatta 17 yılın özeti bir mesaj ve vazife değerindedir.

Sayın Erdoğan'ın yayınladığı videonun son saniyelerine doğru ifade ettiği, "mezara kadar çıktığım dediğim yolda, azimle kararlılıkla yürüyeceğim. Gençler, kardeşlerim ne köklerimizden kopacağız ne de gözlerimizi bir an olsun ufuktan ayıracağız. 94 ruhu ile çalışacak, 2071 vizyonu ile projelerimize yön vereceğiz" sözleri aslında bundan sonraki her sözü öncelikle gençler akabinde kurucular ve mücadele eden gönül insanlarının kongrede söylemesi gerekliliğini ortaya koyuyor.

Erdoğan'ın Güçlü Bursa vurgusu….

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sık sık ifade ettiği Güçlü Türkiye temasını Güçlü Bursa vurgusu ile olgunlaştırdığını görmek güzeldi. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay'ın ilk seçim yolculuğunda ifade ettiği motto, bugün ülkenin en popüler sinerji sözcüğü oldu. Bursa'nın ihracat gücüne de değinen Sayın Erdoğan'ın sanayici ve esnaf çıkışını önemsiyorum. Özellikle ısrarla hükümete ve devlete bir zarar gelmesin endişesi taşıyarak sessizliğini koruyan BESOB Başkanı Arif Tak ve yönetimi de bu çıkışı çok iyi değerlendirmek zorunda. Türkiye'nin en güçlü esnaf sanayi sitesini Kestel İlçe sınırlarında inşa eden BESOB, gelecek nesillere iş ve aş inşa ediyor.

Sayın Erdoğan'ı açılış esnasında dinlerken bir dönem ekonomi söyleşilerinde çok sık iletişim kurduğum Matlı Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ak Parti Bursa Milletvekilli Önder Matlı'nın "Ekonomi olmazsa Siyaset Olmaz" sözleri geldi aklıma. Demek ki, sabır ve samimiyet her daim doğru duruşlar ile doğru istikametler rotasında buluşturuyor insanları…

Ve sözün özü, iyi ki Ulu Şehir Bursa'ya geldiniz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Öyle bereketli geldiniz ki, siz gelmeden yaz yağmurları ile bereketlendi ve serinledi mübarek kent Bursa.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.