Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eksiği yok fazlası var

Yazının Giriş Tarihi: 10.02.2021 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 10.02.2021 00:02

Bursaspor adına heyecan veren, ilgiyle takip edilen, en önemlisi de duruşuyla sahaya karakter yansıtan bir ekibi gururla izliyoruz. Yeşil Beyazlı gençler Vakıfköy'deki yıllardır süre gelen çalışmaların, azimlerinin, alışık olduğu başarılarının karşılığını A Takım'da da öyle bir veriyor ki gurur duymamak elde değil. . Takımdaki birliktelik sahaya o kadar güzel yansıyor ki, bu mücadele özelinde şunun altını çizmek gerekiyor:

Bu takımın eksiği yok fazlası var!

Ve yolun başındaki bu kadronun Türk futboluna daha vereceği çok mesaj var.

*******

HAYALDİ GERÇEK OLDU

Bilenler anımsayacaktır, bu sezon yaşananlar, altyapıda izlediğimiz, anlattığımız onlarca maçta gördüğümüz sahadaki büyük duruşun yansımasıdır. Bunun için sadece doğru adımlar, doğru isimler ve projeler gerekiyordu. Yıllardır eksikliği anlatılan Vakıfköy-Özlüce arasındaki planlama, mecburiyetten de olsa bu sezona nasip oldu. Mustafa Er ve ekibi de her fırsatta inançlarını dile getirdiği bu oluşumu lafta değil gerçek anlamda sahiplendi. Bu sezon ortaya bir yürek konuldu.

Ve bu büyük meydan okuma hayaldi gerçek oldu.

*******

GALİPTİR BU YOLDA MAĞLUP!

Giresunspor maçına gelince, "Galiptir bu yolda mağlup" deriz ya, maçın net özeti budur. Ligin tartışmasız saha içerisinde en iyi anlaşan ekibi karşısında büyük bir meydan okuma daha ortaya koydu Yeşil Beyazlılar. Skora olmasa da oyuna ortak oldu. Çok istedi, galibiyet veya puan olmadı ama geleceğe dair önemli kazanımlar elde etti. Kaybederken de kazanmak işte buna denir heralde...

*******

OYNAYAN OYNAMAYAN FARKETMİYOR

Geçtiğimiz hafta boyunca yaşananlar malum. Üzücü bir süreç yaşadık. Ve bu süreç de sezonun en kritik maçına denk geldi. Sakatlıklar ve hastalık nedeniyle neredeyse takımın yarısından yoksun çıkılan zorlu deplasmanda verilen mücadele ise eksikleri aratmadı desek yalan olmaz. Zira, takımda oynayan oynamayan farketmiyor. Bursaspor her geçen hafta Türk futboluna yeni yetenekler armağan ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.