Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünver Group Başarılı Çalışanlarını Ödüllendirdi

Ünver Group’un Kayapa OSB’deki fabrikasında düzenlenen ödül töreninde En İyi Kaizenler ödüllendirilirken, 5, 10, 15 ve 20 yıllık kıdem süresini dolduran çalışanlara Ünver Grup’a sağladıkları katkılardan dolayı plaket takdim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2020 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2020 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ünver Group Başarılı Çalışanlarını Ödüllendirdi

Etkinlikte konuşan Ünver Group Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Korgavuş, “41 yıldır otomotiv sektöründe birçok global markanın tedarikçisi konumundayız. Sahip olduğumuz nitelikli çalışanlarımız ile katma değerli ürünler üreterek ülke ekonomisine katkı sağlamaktayız. Pandemi sürecinin olumsuz etkilerine karşın faaliyetlerimizi aralıksız sürdürerek içerisinde bulunduğumuz bu zor günlerde görevi başındaki 237 çalışanımızla kenetlenerek birlik ve beraberliğimizi devam ettirmeliyiz” şeklinde konuştu.

2 YIL İÇİN %75 BÜYÜME HEDEFİ

Ünver Group Fabrika Müdürü Dilara Korgavuş da 2020 yılındaki çalışmaları ile 2021 yılı hedeflerine ilişkin bilgi verirken, büyüme sürecine yeni yatırımlarla devam ettiklerini belirtip şunları söyledi: “Son olarak gerçekleştirdiğimiz robotlu montaj hattı ile otomasyona yönelik yatırımlara ağırlık vermeye başladık. 2021 yılında bu kapsamda yapacağımız yeni yatırımlarımızı da belirledik. Almış olduğumuz yeni işlerle birlikte önümüzdeki iki yıl içinde %75’lik bir büyüme bizi bekliyor.”

Yapılan konuşmaların ardından Ünver Group’ta 5,10, 15 ve 20 yıllık çalışanlar ve kalite konusundaki faaliyetlere katkı sağlayan 31 çalışan ödüllendirildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.