Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sbarro’dan Patatesli Pizza Artık Bursa’da!

Türkiye hızlı servis restoran sektörü lideri TAB Gıda’nın dünyaca ünlü markası Sbarro, Türk halkının en sevdiği tatlardan patatesi özel pizza hamuruyla birleştirdi. Sbarro’nun yeni lezzeti “Patatesli Pizza”, 6.99 TL’lik fiyatıyla Bursa Kent Meydanı, Korupark ve Anatolium AVM’lerde pizza severlerle buluşuyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2019 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2019 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sbarro’dan Patatesli Pizza Artık Bursa’da!

Çeyrek asırlık tecrübesiyle Türkiye’de hızlı servis restoran sektörünün lideri olan TAB Gıda bünyesindeki dört uluslararası markadan biri olan Sbarro, patatesten vazgeçmeyen pizza severler için yeni bir tat geliştirdi. Sbarro, Türk halkının vazgeçemediği tatlardan biri olan patatesi pizza hamuruyla birleştirerek pizzaya yeni bir yorum getirdi. “Patatesli Pizza”, hem yeni lezzeti hem de ekonomik fiyatıyla pizza severleri mutlu ediyor.

Napoli'nin geleneksel ve nefis İtalyan lezzetlerinin yanı sıra Türkiye’ye özel menüleri ile pizza tutkunlarına doyumsuz tatlar sunan Sbarro, lezzete ulaşmayı kolaylaştıran 6.99 TL’lik şahane fiyatıyla tüm Bursalıları Kent Meydanı, Korupark ve Anatolium AVM’lerde yer alan restoranlarında lezzetle buluşmaya davet ediyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.