Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MİSİAD’dan Bursa Haber’e ziyaret

Türkiye’de ve Bursa’da yeniden bir yapılanmanın içine giren Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD) başkanı Erol Taşcı ve yöneticileri Bursa Haber Gazetesini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2019 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2019 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MİSİAD’dan Bursa Haber’e ziyaret

HABER: BURHAN KAYA

Memleketçi Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSİAD),  hem ülkeye hem de sanayi ve kültür şehri Bursa’da ezberleri bozan faaliyetlerle bir çok faaliyetelerini tamamlayarak kamuoyunun huzuruna çıkmaya hazırlanıyor.

Bursa Haber Medyada gazetecilere MİSİAD’ın hedeflerinı  anlatan Taşcı şunları söyledi.

“Ahilik geleneğini yeniden yaşatmak en küçük işletmeden holdinge kadar her kademeye ulaşmak icin yeniden yapılandırmanın olduğu, bunun için de  kimsenin dini görüşü, etnik kimliğine bakılmaksızın herkese aynı duygu ve  düşüncelerle hareket edeceklerini” söyledi.

Başkan Erol Taşcı, “Türk sermayesine önem veren dünyada marka olmak ve  ahilik geleneğini yeniden canlandırmak için memleketimize ve Bursamıza hizmet etmek etmeye geliyoruz dedi.

Daha sonra sözlerini şöyle sürdüren Taşcı, bütün hazırlıkların tamamlandığı önümüzdeki günlerde MİSİAD aktif olarak faaliyetlerine başlayacak diyerek kapılarının da herkese açık olacağının altını çizdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.