Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İkinci Bursa Turizm Fuarına Geri Sayım

Acenteler ile otellerin buluşacağı profesyonel bir fuar olarak Bursa’nın turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri haline gelen Bursa Turizm Fuarı’nın (BUTUR) ikincisi 19-21 Eylül tarihleri arasında Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2019 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2019 12:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İkinci Bursa Turizm Fuarına Geri Sayım

Haber: Burhan KAYA

Geçtiğimiz yılın ekim ayında Bursa’da düzenlenen ve büyük ilgi gören Bursa Turizm Fuarı’nın ikincisi, Network Fuarcılık tarafından düzenlenecek.

Yaptığı profesyonellere yönelik ulusal çapta ihtisas fuarları ile alıcı ve satıcıları buluşturan Network Fuarcılık, ikincisini düzenleyeceği Bursa Turizm Fuarı’nın (BUTUR) hazırlıklarını tamamlayarak açılışı beklemeye başladı.

Fuarla ilgili bilgi veren Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker, “2. Bursa Turizm Fuarı, Türkiye’deki turizm sektöründe önemli bir eksiklik olan acenteler ile otellerin buluşacağı profesyonel bir fuar açığını kapamak hedefiyle organize edilmektedir. Ulusal İhtisas Fuarı niteliğindeki fuarımızda sadece, oteller, kongre merkezleri ve havayolu şirketleri stant açabilecek; seyahat acenteleri ve tur operatörleri de ziyaretçi olabileceklerdir.” dedi.

“Fuara katılan firmalara ücretsiz Bursa turu”

Bursa’nın böyle bir fuara ev sahipliği yapmasının önemli olduğuna vurgu yapan Eker, “Geçen yıl fuara katılan firmalarımızla yaptığımız değerlendirmeler sonrasında gelen talepleri de dikkate alarak, fuarımızı, bu yıl tekrar düzenlemeye karar verdik. Geçen yıla oranla çok daha iyi bir fuar hazırlamaya çalıştık. Her geçen yıl daha da iyi olacaktır. Ziyaretçilerimizin ve katılımcılarımızın çok memnun kalacağı bir fuar vaat ediyoruz. Fuardaki başarı tüm sektörün desteği ile olacaktır. Sektörün desteğini bekler, tüm turizm profesyonellerini Bursa’ya davet ederiz” ifadelerini kullandı.

Fuarı ziyaret eden acenteler ve kurumsal şirket yetkilileri için her gün 16.00-19.00 arası 3 adet ücretsiz Bursa turu da düzenlenecek olup, bu tura katılanlar Cumalıkızık, Gölyazı, Ulucami, Kozahan, Kapalıçarşı gibi tarihi bölgeleri ziyaret etme olanağı bulacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.