Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dijitalleşmede Öncü Şehir Bursa

Dijital dönüşüm kapsamında bir çok proje ve yatırıma imza atarak kent vizyonuna değer katan Bursa Ticaret Sanayi Odası (BTSO) Vodafone Business Dijitalleşme Tırı'nı BUTGEM'de Bursa iş dünyasıyla buluşturdu. Etkinlikte konuşan BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener, "Türkiye'nin dijital dönüşümüne öncülük eden şehirlerin başında Bursa geliyor." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2019 12:05
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2019 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dijitalleşmede Öncü Şehir Bursa

Toplam 12 şehirlik rotasına devam eden ve şu ana kadar 6000 kilometreden fazla yol kat eden Vodafone Business Dijitalleşme Tırı'nın 10. durağı BTSO'nun öncü projelerinden BUTGEM oldu. Red Kontrol, Dijital Tarım İstasyonu, Metro Ethernet, Araç ve Motor Takip, Güvenli Depo, Dijital Koruma, Onedio Reklam Hizmeti, Hedefli SMS, Güvenli Depo ve Kurumsal Sanal Ağ, Bulut Depo ve Sanal Sunucu'nun da bulunduğu toplam 20 dijital çözümün sergilendiği tırda Dijitalleşme ve e-ticaret gibi alanlarda da bilgilendirme sağlanıyor. BTSO'nun ev sahipliğinde gerçekleşen 'Vodafone Business Dijitalleşme Tırı'nın açılış törenine Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Süleyman Çelik, BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener, BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Irmak Aslan, BTSO Meclis Başkan Yardımcısı Murat Bayizit, BTSO Hizmet Ticaret Konseyi Başkanı Turgay Güler, BTSO Makina Konseyi Başkanı Cem Bozdağ, BTSO Bilgi ve İletişim Teknolojileri Konseyi Başkanı Münür Özgen, TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevgi Saygın  ve Bursa Ticaret İl Müdürü Zübeyir Tokgöz katıldı.


"BURSA DİJİTALLEŞME ANLAMINDA ÖNCÜ NİTELİĞİNE ULAŞMIŞTIR"

Etkinlikte konuşan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener, Türkiye'nin makineleşme, seri üretim ve otomasyon olarak tanımlanan önceki 3 sanayi devriminde etkin olamadığına dikkat çekrek, "Bursa gibi lider şehirler sayesinde ülkemiz, Endüstri 4.0'ı yakalamanın azmini ve heyecanını taşımaktadır. Türkiye'deki oda ve borsalara model nitelikte çok sayıda yenilikçi hizmeti uygulamaya geçirirken, dijital dönüşüm hareketiyle üyelerimizle iletişimimizi daha da güçlendirdik. Yapay zeka ve nesnelerin interneti gibi yeni kavramların firmalarımızın iş yapış biçimlerini önemli ölçüde değiştirdiği yeni dijital çağda bizi rekabetçi kılacak ortamı hazırlamak adına başta TEKNOSAB, KOBİ OSB, BUTEKOM ve Bursa Model Fabrika gibi yenilikçi projelerlerimiz ile birlikte Bursa dijitalleşme anlamında öncü niteliğine ulaşmıştır. Türkiye'nin dijital dönüşümüne öncülük eden şehirlerin başında Bursa geliyor." diye konuştu.


Açılış konuşmalarının ardından gerçekleşen açılış ile kapılarını ziyaretçilerine açan Dijitalleşme Tırı'nda ayrıca dijital atıkların toplandığı bir sosyal sorumluluk kampayasına da yer verildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.