Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dev Yatırıma Faik Çelik’ten Övgü

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’nde (NOSAB), 53 milyon liralık yatırımla Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük yemek üretim tesisini Bursa’ya kazandıran Referans Grup, Bursa’nın önemli sanayicisi Faik Çelik’i misafir etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2021 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2021 14:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dev Yatırıma Faik Çelik’ten Övgü

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’nde (NOSAB), 53 milyon liralık yatırımla Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük yemek üretim tesisini Bursa’ya kazandıran Referans Grup, Bursa’nın önemli sanayicisi Faik Çelik’i misafir etti.

NOSAB’ta 2020 yılının Eylül ayında açılışı gerçekleşen fabrika, önceki günlerde önemli konukları ağırladı. Faik Çelik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Faik Çelik ve beraberindeki ekip, Referans Grup Yönetim Kurulu Başkanları Salim Usta ve Yusuf Yarar ile bir araya geldi.

Onlarca yıldır tarım hayvancılık ve gıda sektöründe söz sahibi olan, hizmet yolculuğunda günlük 150 bin kişilik yemek kapasiteli catering şirketini dev bir kompleksle taçlandırarak ülke ekonomimize ve kentimize kazandıran Referans Grup Yönetim Kurulu Başkanları Salim Uslu ve Yusuf Yarar, Faik Çelik ve beraberindeki heyetle bir araya geldiği ziyarette, hem firmayla ilgili bilgi verdi hem de üretim tesisini gezdirdi.

“Ziyaret bizi onurlandırdı”

Faik Çelik’i ağırlamaktan gurur duyduklarını ifade eden Referans Grup Yönetim Kurulu Başkanlarından Yusuf Yarar, “Yaklaşık 20 yıldır hızla büyüyor ve şu anda Bursa’nın yanı sıra Gebze, Bandırma ve Eskişehir’deki üretimimizle birlikte toplamda da bin 150 kişilik dev bir kadroyla hizmet veriyoruz. 7 bin 500 m2 kapalı alana sahip olan ve üretimin önemli aşamalarında robotik sistemlerin kullanıldığı fabrikamızda Bursa’mızın ve ülkemizin en önemli sanayicilerinden biri olan Faik Çelik’i ağırlamaktan çok mutlu olduk. Kendisine üretim alanımızı gezdirip, yatırım ve işleyişimizden bahsettik. Ziyaret ederek bizleri onurlandıran, çalışma motivasyonumuzu artıran kıymetli büyüğümüze çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Referans Grup Yönetim Kurulu Başkanlarından Salim Usta da “Günlük 150 bin kişilik yemek kapasitemiz ve 53 milyon TL’lik dev yatırımımızla sektörümüzün en büyüğü olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Faik Çelik gibi duayen sanayicilerimizi de ağırlamanın mutluluğu içerisindeyiz” diye konuştu.

“Çalıştıktan sonra olmayacak bir şey yok”

Böyle önemli yatırımdan dolayı Yusuf Yarar ve Salim Usta’yı kutlayan Faik Çelik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Faik Çelik, “Öncelikle Yusuf kardeşimi candan kutluyorum. Salim Bey ile beraber çok iyi bir yatırım yapmışlar. Bu zamana kadar gezdiğim en hijyenik ve en lezzetli catering şirketlerinden biri olduğunu söyleyebilirim. Mutfak bölümünde de gezdik ve hem lezzet hem de fizik olarak neredeyse restoran kıvamında bir yer oluşturmuş olduğunu gördük. Yusuf kardeşimin çocukluğunu bildiğim için onun böyle güzel yatırımlar yapıp böyle bir yere gelmesini görmek beni son derece gururlandırdı. İnşallah Türkiye’nin en büyük yemek sanayisi olur. Önemli olan hayatta hiç kimseyi kıskanmamak, hedef koyacaksın ama kıskanmadan çalışarak yoluna devam edeceksin. Çalıştıktan sonra olmayacak bir şey yok. Allah işlerini rast getirsin, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.