Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çınar Değerleme Kalitesi Dünya Standartlarında

Türkiye genelinde 2005 yılından beri gerek Sermaye Piyasası Kurulu, gerek Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu lisansları altında ülke genelinde 8 şubesi ile hizmet veren Çınar Değerleme hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor. Şirket sunduğu hizmet kalitesini yurt dışına ihraç etmeyi hedefliyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2023 11:56
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2023 11:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çınar Değerleme Kalitesi Dünya Standartlarında

Şirket bu kapsamda Londra Merkezli Kraliyet Lisanslı Ölçmeciler Enstitüsü (RICS) tarafından denetlenerek uluslararası kalite ve güvence yeterlilik işareti olan “regulated by RICS” –RICS düzenlemelerine tabidir- sertifikası almaya hak kazandı.

 Şirketin sorumlu ortağı İsmail Duyar, “Cumhuriyetimizin 100.yılında verdiğimiz hizmetin kalitesi ile ilgili yaptığımız bu atılım bizleri çok heyecanlandırıyor. Yurt içi belgelendirme şirketlerinden Kalitest tarafından tescil edilmiş idi. 2007 yılından beri bağımsız idari otoritelerden SPK ve BDDK tarafından da düzenlemelere uygunluğumuz denetlemektedir. Şimdi de uluslararası düzeyde kalitemiz tescil edilmiş olup, firmamızın sunduğu hizmetler evrensel regülasyonlara tabi olacaktır.” şeklinde konuştu

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.