Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İNEGÖL’DE EĞİTİMİN YENİ YÜZÜ

2018- 2019  Eğitim ve Öğretim yılında Bursa’nın İnegöl ilçesinde  faaliyete başlayan Özel Etkin Fen ve Anadolu Lisesi, küreselleşen eğitim olanakları kapsamında ortaya koyduğu misyon ve vizyonuyla uluslararası standartları zorlayacak bir eğitim kurumu olma hayalini ortaya koymuştur. Deneyimli idari ve eğitimci kadrosuyla, yeni söylemler geliştirme kapsamında bir çok çalışmayı  öğrencilerine gururla sunmaktadır.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2018 14:52
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2018 15:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İNEGÖL’DE EĞİTİMİN YENİ YÜZÜ

Özellikle buluş ve tasarım odaklı olarak lise öğrencilerinin ulusal ve uluslararası sempozyumlara sunacakları araştırma ve tasarımlarının desteklenmesinin yanında kariyer geliştirme merkezi ile öğrencilere uygun meslek seçimlerinin yürütülmesi ve böyle bir merkezin okul bünyesi içerisinde olması eğitim için yeni bir vizyonu beraberinde getirmiştir.

Ayrıca eğitim ve öğretim dönemi içerisinde  veli bilinçlendirme programları ile aile tutumları başta olmak üzere kaygı ve stres yönetimi, değerler eğitimi olmak üzere psikolojik ve sosyal bir çok konuda velilerle özel programların yapılması planlanmaktadır. Özellikle anne ve babanın katılacağı etkinliklerle ile beraber ailece katılımın sağlanacağı bir çok çalışma veli ve öğrencilerimizin hizmetine sunulacaktır.

Etkin Fen ve Anadolu Lisesi Kurucusu Sayın Ali DEMİRBAŞ; Yeni bir yüzyıla ayak uyduran bir eğitim kurumu olarak Atatürk ilkeleri doğrultusunda, maneviyatını bilen ahlakı değerlerini ön planda tutan ve özellikle başarılı bir insan olmaktan ziyade değerli bir insan olma anlayışını benimseyen düşünce yapısını kazandırmak öncelikle hedefimizdir görüşünü ortaya koymuştur. Etkin Fen ailesi olarak akademik anlamda zirvede kalabilecek başarıları sağlayan her konuda kendine güvenen ve çevresiyle iletişimi kuvvetli, ifade kabiliyeti yüksek gençlerin yetiştirilmesi için tüm olanakların gerçekleştirilmesi için buradayız diyerek sözlerini tamamlamıştır.

Ayrıca fiziksel anlamda yeni hedeflerin başarılması yönünde ortaya koyduğu düşünsel yöntemlerle  rekabetçi eğitim sektöründeki kalite uygulamaları ile Etkin Fen ve Anadolu Lisesi  Genel Koordinatörü Tuğçe EFE içinde ayrı bir parantez açmak gerekmektedir. İnegöl’de ortaokul eğitimi alan tüm öğrenci velilerinin yeni eğitim sistemine entegresi konusunda büyük katkılar ortaya koyulmuştur.

Akademik bilgi akışını sağlayan eğitim ordusunun, öğrencilere aktarmış oldukları kazanımlarla beraber İnegöl özelinde toplumsal sorumluluk projelerinin hayata geçirilmesi ile ilgili mutlak çalışmalar planlanmaktadır. Ayrıca  YKS  için hazırlanan öğrencilerimize yönelik Teknopark ve üniversiteler için kampüs ve fakülte ziyaretleri ekstra motivasyon olgusunu beraberinde getiren önemli çalışmalarımızdır.

Alışılmışın dışına çıkan eğitimde yeni sözler söyleyen ve fikirler üreten, deneyimli  ve yaratıcı eğitmen kadrosu ile Etkin Fen ve Anadolu Lisesi  İnegöl halkı ile hiç ayrılmamak üzere buluşmuştur. İnegöl dışında Mustafakemalpaşa ve Edremit olmak üzere bir çok farklı merkezde de eğitim olanaklarına devam eden kurumumuz için başarılar diliyoruz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.