Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gençlerin Yol Arkadaşı BEV Eğitim Koçları

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV) Mütevelli Heyeti Üyeleri ve eğitim gönüllülerinin BEV çatısı altında oluşturdukları BEV Eğitim Koçları, gençlerin destekçisi olmaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2021 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2021 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlerin Yol Arkadaşı BEV Eğitim Koçları

Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin hayat serüvenlerine daha sağlıklı yolculuk yapmalarını destelemek ve BEV bursiyerleri olarak bir adım öne taşımak amacı ile BEV Mütevelli Heyeti Üyeleri ve eğitim gönüllüleri koçluk ve mentörlük eğitimine katıldı.

İşletme ve Yönetici Koçu (ActionCoach) Hepşen Erginakın’ın düzenlediği, BEV Başkanı Dr. Aytuğ Onur ve BEV Kurucu Başkanı Naci Şahin’in de katılımcılar arasında yer aldığı eğitimin ardından BEV Koçları üniversitelerin son sınıfında okuyan ve mezun olmaya hazırlanan gençlerimize yol arkadaşlığı yapacak.

BEV eğitim koçlarının sayıları her yıl artacak

BEV Başkanı Dr. Aytuğ Onur, “Geçtiğimiz yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz koçluk projemizi 2021 yılında genişleterek koçluk desteğinin yanı sıra, bu yıl gençlerimiz ile mentörlük ilişkisi kurarak da yanlarında olacağız. Pandeminin getirdiği engellere rağmen amacımız daha fazla gencimize ulaşabilmek. Bu doğrultuda bu yıl eğitim koçlarımızın sayısını arttırdık. Amacımız her yıl BEV Koçları ve hayatlarına dokundukları gençlerin sayılarını arttırarak projemizin devamını sağlamaktır. Bu vesile ile proje de emeği geçen gençlerimizin destekçisi gönüllü eğitim koçlarımıza, verdiği eğitim desteği için İşletme ve Yönetici Koçu Hepşen Erginakın’a bir kez daha teşekkür ederiz” dedi.

Kendine ve öğrenme yeteneğine güvenme, başarının kapısını açan anahtardır

BEV Eğitim Koçları, mentörlük ve koçluk eğitimi sonunda gençlerin kendisini tanımasına, emin adımlarla iş hayatına hazırlanmasına, geliştirebileceği alanların farkına varıp bu alanlarla ilgili hedefler belirlemesine, henüz mezun olmadan iş hayatını yakından tanımasına, sorumluluk duyusunun gelişmesine yardımcı olmayı hedefliyor.

BEV Eğitim Koçları, alınan eğitim sonrasında öncelikli olarak üniversitelerin son sınıfında okuyan ve eğitim koçluğu ihtiyacı hisseden BEV bursiyerlerine destek verecek.

40 değerli iş insanının ve yöneticinin gönüllü olarak katıldığı eğitim; 10 saat teorik, 20 saat pratik olmak üzere toplam 30 saatte tamamlanacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.