Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

EBA eTwinning projesi’nde gururlandıran başarı

Bursa Yıldırım Cumalıkızık Ortaokulu ingilizce öğretmeni Selay ÖZKAYA ve Bursa Osmangazi Salih Şeremet Ortaokulu ingilizce öğretmeni Rukiye DENGİZ'in ortak olarak katıldıkları, English Beyond Ability (EBA)eTwinning projesi eTwinning Türkiye Özel Ödülleri Eba-Fatih Entegrasyonu kategorisinde “En İyi Proje” seçilerek Türkiye 1. oldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2020 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2020 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
EBA eTwinning projesi’nde gururlandıran başarı

HABER: BURHAN KAYA

Kuruculuğunu Mehtap ÖZ ve Selda Kul BAŞTÜRK'ün yaptığı Türkiye ve Avrupa'dan 33 öğretmenin katıldığı English Beyond Ability (EBA) eTwinning projesi eTwinning Türkiye Özel Ödülleri Eba-Fatih Entegrasyonu kategorisinde “En İyi Proje” seçilerek Türkiye 1. oldu.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un da büyük önem verdiği eTwinning portalında English Beyond Ability (EBA) projesi 10.768 proje arasından 1. Seçilerek önemli bir başarıya imza atıldı.

English Beyond Ability (EBA)eTwinning projesinde;

5.6.7. ve 8. Sınıflar için hazırlanan İngilizce kaynak kitapları salgın döneminde tüm Türkiye’de ki öğrencilerle paylaşılıyor.

Ayrıca; uzaktan eğitimde fark yaratan projenin kurucuları Mehtap Öz (ZONGULDAK) , Selda Kul Baştürk (ESKİŞEHİR) ve  ortakları Selay ÖZKAYA (BURSA), Anıl Toros (KAYSERİ), Sevda TACIR (AYDIN), Işıl ERENOĞLU (MUĞLA) Eba Tv için İngilizce ders içeriklerini hazırlıyorlar.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.