Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BTSO’dan Mudanya Üniversitesine ziyaret

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Meclis Başkanı Ali Uğur ve yönetim kurulu üyeleri Mudanya Üniversitesini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2023 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2023 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BTSO’dan Mudanya Üniversitesine ziyaret

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Meclis Başkanı Ali Uğur, Meclis Başkan Yardımcısı Metin Şenyurt, yönetim kurulu üyeleri İsmail Kuş, Cüneyt Şener, Muhsin Koçaslan, Erol Kılıç, Hasan Gürses, Abidin Şakir Özen, Hakan Batmaz, BTSO Genel Divan Katibi Gülçin Güleç ve BTSO Genel Sekreteri Ömer Şendoğan Mudanya Üniversitesini ziyaret etti.

Mudanya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Gıyasettin Bingöl, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Mudanya Üniversitesinin kuruluş süreci hakkında bilgi verdi. Bingöl, “Mudanya Üniversitesine ilk yıldan gösterilen büyük ilgi Bursa’nın bu alanda böyle bir girişime ihtiyacı olduğunu gösterdi. Bunu yapmak da bize nasip oldu. Üniversitemiz emin adımlarla büyümeye devam edecek. İlk yıl açılan 7 bölüme önümüzdeki akademik yılda 17 yeni bölüm daha eklenecek. Ziyaretiniz için sizlere çok teşekkür ederim. BTSO ile her alanda iş birliği yapmaya hazırız” dedi.

BURKAY: İŞ BİRLİĞİNE HAZIRIZ

BTSO Başkanı İbrahim Burkay da, Gıyasettin Bingöl’ü tebrik ederek, “BTSO’da 2 dönemdir eğitimin yönetimini siz yürütüyorsunuz. Mudanya Üniversitesi Bursa için çok önemli bir yatırım. Size teşekkür ediyorum.  Bursa’nın yeni üniversitelere ihtiyacı var. Siz buna öncülük ettiniz. İlk olmanın getirdiği sorunların yanı sıra cazibe merkezi de oldunuz. Yeni açılacak bölümler de hem günümüze uygun hem de geleceği yansıtıyor. BTSO olarak her tülü desteğe ve iş birliği yapmaya hazırız” diye konuştu.

BTSO Meclis Başkanı Ali Uğur da, “Bursa için bir eksiği tespit edip böyle bir yatırımı yapmak çok önemli. Sizi tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi.

Mudanya Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Gıyasettin Bingöl, daha sonra konuklara kampüsü gezdirerek üniversite hakkında bilgi verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.