Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünya’da dört gizli bakanlık

Yazının Giriş Tarihi: 28.04.2021 00:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 28.04.2021 00:04

İki yıldır bütün Dünya’yı kasup kavuran Pandemi Covit 19 salgın hastalık ile birlikte insanların daha çok vakitlerini evlerinde geçirir oldu.

Uzun süre evde kaldığımız bu pandemi döneminde bizi bağlayan en önemli unsurların başında şüphesiz TV geliyor.

İnsanların Tv başında geçirdikleri zamanın kıymetini maalesef bilmiyoruz ve bu bağlamda Kitap okuma alışkanlığımızı arttırmamız gerekli iken Tv bizi bağlıyor, çok az araştıran ve çok az Kitap

okuyan bir toplum olarak çocuklarımıza ve gençlerimizede örnek olamıyoruz.

Dünya’da gizli ve gayri resmi 4 bakanlık daha vardır:

1) TELEVİZYON

2) SİNEMA VE DİZİ

3) FUTBOL

4) MÜZİK

Bu bakanlıkların başında ismini bilmediğimiz adamlar bulunur. Dev projeler ortaya koyarlar. Hedefleri insanlardır. Devletten bağımsızdır. "Derin Dünya Devletine" bağlıdır. Her ülkede bu gizli bakanlıklar bulunur.

TELEVİZYON

Televizyon evlerin iktidarıdır. Televizyon evlerin kıblesi olmuştur. Koltuklar, halılar televizyona göre düzenleniyor evde. Neyi sevip neyden nefret edeceğimizi televizyonda gördüklerimiz belirliyor. İnsanlar namazsız, Kur'ansız oluyorlar ama televizyonsuz olamaz hale getirildi.

SİNEMA ve DİZİLER

Sinema ve diziler, insanlarda oluşması istenen hayat tarzını belirliyor. Neyi giyeceğini, nereye gideceğini, neye gülüp neye üzüleceğini, kimi sevip sevmeyeceğini belirliyor. Bir dizi takip etmek, bir ibadete dönüşmüş durumdadır. Kamera, fabrikada üretildiğinde objektifti. Eline geçen kişiye göre hizmet etti. Kirli amaçların aracı oldu. Kamera ile çekilen sinema dizi, sadece filmlerde görülen ahlaksızlığın sokaklara da inmesini de sağladı.

FUTBOL

Futbol, tam bir kitle uyuşturma ve oyalama aracı. Kitlelerin takımlar ve futbolcular peşinde sürüklenerek vakitleri, zihinleri sömürülmektedir. Futbol ile ilgilenen yığınlar insanlığın sorunlarıyla, vatanın ve İslâm düşmanlarının başımıza açtığı sorunlarla ilgilenmiyorlar. Futbol bir din, takımlar mezhepleri olmuştur. İnsanların vatan, millet ve din uğruna mücadele vermesindense futbol takımı uğruna mücadele vermesini istiyorlar. İnsanların enerjilerini orada öldürüyorlar.

MÜZİK

Müzik, insanlarımızın ve özellikle gençlerin bilinçaltlarına etki eden en büyük unsur. Dinlenilen müzik insanda farkına varmadan bir hayat tarzı oluşturur. İnsanı istemediği faydasız boş bir atmosfere sokar. İnsanın beynini boşaltıp işe yaramaz bir hale getirir. Her sene gençlerin bilinçaltı ve zihinlerini kontrol etmek için 3-4 tane yeni etkili şarkıcı piyasaya sürülür. Bunların idol edinilmesi sağlanıp gençler bunlara özendirilir.

Bahsettiğim bu dört bakanlık "Derin Dünya Devletine" bağlı olarak her ülkede vardır. Ülkelerin %50'sine bunlar egemendir.

Maalesef evlerin ve zihinlerin iktidarı bunlardır.

- HAYAT TARZINI,- NASIL VAKİT GEÇİRİLECEĞİNİ,- KİMİ ÖRNEK ALACAKLARINI,

- NEYE KARAR VERECEKLERİNİ,- NASIL BİR ELBİSE GİYECEKLERİNİ,

   ve daha birçok şeyi bunlar belirliyor.      Kaynak : Mustafa Güldağı

29 Nisan ve 17 Mayıs  arası Tam kapanma sonunda ALLAH’ın izni ile tüm ülke olarak  pandemi vakalarının  sıfırlandığını görmek ümidi ile tüm okurlarımıza sağlıklı günler dilerim.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.