Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rodman rehabilitasyon merkezine kaldırıldı

Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un ile başlattığı sıradışı arkadaşlıkla ABD’nin diplomasi tarihindeki en tuhaf vakalardan biri olarak yer edinen NBA emeklisi Dennis Rodman, Pyongyang dönüşü rehabilitasyon merkezine kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2014 03:17
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2014 04:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rodman rehabilitasyon merkezine kaldırıldı
 Chicago Bulls’un unutulmaz oyuncularından biri olarak akıllarda kalan Dennis Rodman, alkol bağımlılığı nedeniyle rehabilitasyon görmeye başladı. Menajeri Dennis Prince, 52 yaşındaki Rodman’ın tedavi göreceği kliniğin adını vermedi.

Rodman’ın durumu hakkında AP haber ajansına açıklama yapan Prince, ‘eski yıldızın K.Kore dönüşünde duygusal olarak oldukça bozuk bir halde olduğunu, diplomatik alanda ‘süper insan’ ve ‘düzenleyici’ olarak baskı altında kaldığını’ söyledi.

Rodman, K.Kore’ye düzenlediği en son ziyarette kendisine yönelik eleştirilere büyük tepki göstermiş ve ağır sözler kullanmıştı. Rodman, daha sonra basın toplantısında alkollü olduğunu belirterek özür dilemişti.

Prince, ‘yaşananlardan dolayı Rodman’ın utanç duyduğunu, aynı zamanda üzgün ve sinirli olduğunu’ belirtti.

Rodman, Kim Jong-Un’un doğumgünü için K. Kore’ye gitmiş ve 13 Ocak’ta Pekin’e dönmüştü. Çin’den ülkesine dönüş yapan Rodman, uçaktan iner inmez rehabilitasyon merkezinin yolunu tuttu.

Detroit Pistons ve Chicago Bulls ile 5 NBA şampiyonluğu kazanan Rodman, ilk kez geçtiğimiz yıl Kim Jong-Un ile bir araya gelmiş ve onu ‘ömür boyu arkadaşı’ olarak ifade etmişti. Rodman, Kim Jong-Un’un doğumgünü için Harlem Globetrotters gösteri takımıyla Kuzey Kore ‘Rüya Takımı’ arasında maç ayarlamıştı.

(ntvmsnbc)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.