Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İspanya bu politikacıyı konuşuyor

İspanya'da iktidardaki Halk Partisi (PP) Madrid Özerk eski Yönetimi Başkanı Esperanza Aguirre, yanlış yere park ettiği arabasına ceza kesmek isteyen polislerden kaçarken bir polis memurunun motosikletini ezdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2014 01:21
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2014 02:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İspanya bu politikacıyı konuşuyor
 9 sene Madrid Özerk Yönetim Başkanlığı görevini yapan ve halen hükümet partisinin Madrid il başkanı olan Aguirre, ceza ödememek için kaçarken bir polis memurunun motosikletini ezdi.

Olayın, Halkçı Parti Madrid İl başkanı Esperanza Aguirre’nin, kentin en işlek caddelerinden biri olan Gran Via’da bankamatikten para çekmek için durduğunda arabasını otobüs yoluna park ettiği sırada meydana geldiği belirtildi.

Polisin 'Burada park edemezsiniz' uyarılarına kulak asmayan ünlü politikacı arabasına binerek hızla olay yerinden uzaklaşırken polis motosikletine çarptı. Bunu gören diğer polislerle il başkanı arasında Madrid caddelerinde bir yakalama savaşı başladı.

Kendisini takip eden polislerin dur uyarısına uymayan Başkan Aguirre’nin direkt evine gittiği ve arabasını garaja soktuktan sonra kapıları kapattığı ifade edildi.

Madrid Emniyet Müdürlüğünün iktidardaki Halk Partisi (PP) İl ve eski Özerk Yönetim başkanı bayan Esperanza Aguirre hakkında suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

(Radikal)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.