Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bu fotoğraflar Prens Harry'nin başını yaktı

İngiltere’de Kraliyet ailesinin başlattığı yasadışı avcıların ve fil dişi ticaretinin sonunu getirmeyi amaçlayan doğal hayatı koruma kampanyası Prens William’dan sonra Prens Harry’nin de avlanırken çekilmiş fotoğraflarının ortaya çıkması ile darbe aldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2014 01:04
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2014 02:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bu fotoğraflar Prens Harry'nin başını yaktı
 İngiliz basını, Prens Harry’yi dakikalar önce öldürdüğü bir bufalonun yanında elinde bir av tüfeğiyle gösteren karenin ortaya çıkışının “Kraliyet ailesinin av karşıtı açıklamalarının içtenliğine gölge düşürebileceğini” iddia etti.

Söz konusu fotoğrafın 2004 yılında Arjantin’de çekildiği ve ülke medyasında o zaman da büyük ilgi topladığı belirtildi.

O zaman 20 yaşında olan Harry’nin o günlerdeki kız arkadaşı Chelsy Davy ile birlikte CH Hunting adlı bir firmanın düzenlediği av gezisine katıldığı ve bufaloyu vurduğu açıklandı. CH Hunting’in ayrıca geyik, puma, antilop ve yaban domuzu avları da düzenlediği belirtildi.

WILLIAM DA AVLANMIŞTI

Geçtiğimiz haftalarda yasadışı av ve fil dişi ticaretine karşı İngiliz Kraliyet’inin başlattığı kampanyanın arkasındaki isim olan Prens William İspanya’da yaban domuzu avlamaya gittiği için eleştirilmişti.

Prens avlanmaya devam ediyor oluşu ile ilgili eleştirilere herhangi bir cevap vermemiş, bunun yerine Kraliyet’in elinde bulunan tüm fil dişi eserlerin yok edilmesi için çalışmalar yürüttüğünü açıklamıştı.

(Hürriyet)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.