Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Doğar mı küllerinden?

Yazının Giriş Tarihi: 21.09.2020 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 21.09.2020 00:01

Dün, Altınordu karşında, galibiyetle tanıştı Bursaspor. Kazanan her zaman haklıdır ancak araba devrilmeden yol gösterilmesi gerekir. Timsah’ların Altınordu karşında, iyi top oynadığını, rakibini ısırdığı, sahasına hapsettiğini, atak üzerine atak geliştirdiğini, rakibine top göstermediğini söylemek imkansız. Ancak şu var ki; Bursaspor direniyor, oynamaya çalışıyor, her futbolcu formasını sonuna kadar ıslatıyor.

Görünen o ki, Bursaspor taraftarı bu sezon da, arkasına yaslanıp keyifle maç seyredemeyecek. Taraftar, hep diken üstünde olacak, iki haftanın özeti bu. Ancak şuna eminim ki; kaybedilecek puanlarda bile, geçen sezonun son haftalarında ve play-off’da olduğu gibi, sahada gezen, ruhsuz, isteksiz oyuncu güruhunu görmeyeceğiz.

Transfer tahtasının kapalı olması, belki de, olumlu yansıyacak takıma. Takımdaşlık ve forma aşkıyla oynayan oyuncuları seyredeceğimize inanıyorum ben. Tıpkı dünkü maçta olduğu gibi… İmkansızlık kendi içinde imkanı yaratır, yararlanmasını bilene. Özer Hurmacı, Serdar Özkan gibi tecrübelilerle, gençlik ateşini birleştirmek ve devamını sağlamak gerek. Bursaspor’u ayağa kaldıracak formül bu… Behçet Necatigil’in dediği gibi: “Bazen ümitsizsiniz, bazen ümit ‘siz’siniz.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.