Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

DEVAMI GELSİN

Yazının Giriş Tarihi: 19.10.2021 09:35
Yazının Güncellenme Tarihi: 19.10.2021 09:35

Şok skorla biten Ankaragücü maçı. Sonrasında gelen tepkiler, yapılan yorumlar. Bunlar doğal çünkü burası Bursaspor... Nerede olursa olsun yaşanılır, hissedilir ve tartışılır. Olumlu ya da olumsuz saha sonuçları birçok şeyi önemli ölçüde belirler. Zira futbol anların oyunudur. Bir dakikada şampiyon olursunuz, bir saniyede her şey altüst olur.

Milli ara dönüşü tempolu bir maç oldu. Bursaspor'un istekli başlangıcına konuk ekip de sonradan açılarak karşılık verince ortaya keyifli bir oyun çıktı. Timsah pozisyon üstüne pozisyon yaratıp rakibi abluka altına almadı ama, rakibin davetlerini de iyi değerlendirdi, sahadan istediğini elde edip ayrıldı. Hayata dönüş tadında bir galibiyet oldu. Bir önceki yazılarımızda ifade ettiğimiz gibi Bursaspor sakin kalmalı ve 10. haftayı görmeli. Sakin diyorum çünkü bu kadar yenilik üstüne hayati hatalar gelince Bursaspor'da bu durumu maalesef bünye kaldırmıyor.

Tekrara girecek ama takımın standardı yüksek oyunculara ihtiyacı bir kez daha görüldü. Örnek Bruno ve İsmail. Özellikle İsmail Yüksek takım için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Zalazar ilk maçında golünü attı, hem o hem de stat baştan rahat bir nefes aldı. Bruno, stiliyle ve formda olduğu zaman Bursaspor'a çok yakışıyor. Aynı Kerem Şen'in özgüveni arttıkça geleceğe daha çok mesaj verdiğini gördüğümüz gibi. Kaleci Erhan'ın sakatlığında Canberk'in de hazır olması önemli.

Lig yavaş yavaş alev alıyor. Adeta İngiltere Championship havasında her takım birbirine üstünlük kurabiliyor, sonuca oynayabiliyor. Verilen ara gösterdi ki, tüm takımlar hedefe konsantre olmuş bir görüntü içerisinde. Ve Bursaspor oyun olarak da hala zirvenin gerisinde. Sıradaki rakipler Balıkesirspor da, Keçiörengücü de kolay lokma olmadığını gösterdi. Ancak son dakikalarda kaybetmeleri de psikolojik açıdan mutlaka sahaya yansıyacaktır. Önce moral-motivasyon sonra oyun. Bursaspor bunu iyi değerlendirmeli. Bu galibiyetin devamı gelmeli.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.