Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ders almak lazım

Yazının Giriş Tarihi: 11.12.2018 00:06
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.12.2018 00:06

Geçen hafta Akhisar’da ilk deplasman galibiyetini alan Bursaspor’dan Antalyaspor karşısında da galibiyet beklemek hakkımızdı. Akhisarspor 2-0 geriden gelerek mağlup edildi ki; o Akhisarspor takımı bu hafta Fenerbahçe’yi net bir skorla yenerek düşme hattına gönderdi.

Ancak şu var ki futbolda maç öncelerinde kestirilemeyen şeylerden biri bireysel hatalar. Bursaspor’da kredisi sonsuz olan Ertuğrul’un yaptığı hatalar pahalıya patladı, patlamasına ama yeşil beyazlıların Antalyaspor’u yenecek bir oyun oynadığı da söylenemez.

O Antalyaspor ki, maçtan sonra teknik direktörü Bülent Korkmaz bile itirafta bulunarak buralara gelmeyi hayal bile edemezdik açıklamasını yaptı. Düşmemeyi hedef seçen Antalya’nın kırmızı beyazlı takımının aldığı sonuçları futbol adına beğenerek takip ediyoruz.

Futbolda en önemli şeylerden biri tahmin edeceğiniz gibi istikrardır. Sonuçlar ve oyun bir hafta iyi bir hafta kötü olunca taraftarda tatmin olmuyor spor kamuoyu da. Geçtiğimiz haftalarda oyun, hırs ve mücadeleyi bir hayli övmüş, Samet hocaya methiyeler düzmüş, özlenen Bursaspor yolda demiştik

Hala da aynı düşünceleri koruyorum. Ama Antalyaspor maçında oynanan oyun Bursaspor gibi bir takıma yakışmadı. Maç öncesinde taktik savaşı başlığını atarken iki takım da sahada iyi şeyler yapacağını öngörmüştüm. Ama öyle olmadı.

Yeşil beyazlı takımın kredisi var mı, var. Ama devre arasında olması gereken birkaç transferden sonra artık istikrarın yakalanması gerekiyor. İstikrar olmalı ki son birkaç sezonda yaşanan kabus birkez daha yaşanmasın.

Samet hocanın, rakibin sol kanadı kilitlemesine bir önlem alması gerekiyor. Bunu naçtan önce de yazmıştım. Artık her rakip takımın teknik adamı Umut Meraş ve Latovleviciyi kilitleyince Bursaspor’un hücum günün yarı yarıya düştüğünü biliyor. O zaman önlem şart...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.