Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Demokrat parti Yıldırım ilçe çalışmaları

Yazının Giriş Tarihi: 11.10.2020 00:01
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.10.2020 00:01

Son dönemlerde sessizliğe bürünmüş olan Demokrat parti Bursa'da sessizliği bozan Yıldırım ilçe başkanı Hasan Ali Ünal oldu, yaptığı çalışmalar ile partililerin teveccühünü kazanan Yıldırım ilçe başkanı, atraksiyonlarına ekibiyle devam ediyor. Dünya genelinde sıkıntı yaratan Pandemi sürecinde bazı çalışmalarını ve projelerini mecburen durdurmak zorunda kalmıştı. Örnek olarak ev hanımlarına evde tadilat yapabilmeleri için mesleki kurs ve eğitim vermeyi düşünüyorlardı. Gençlere yabancı dil kursları vermeyi ve eksik kaldıkları derslere özel hocalar eşliğinde eğitim verilmesi sağlanacaktı. Genelde siyasi partilerin bu tarz çalışmaları pek düşünmediğini biliyoruz, uygulamaya geçilmiş olursa bu da Türkiye de bir ilk olurdu.

Yıldırım ilçesinde büyük bir etkinlik düşünceleri de yine pandemi dolayısı ile beklemede, Yıldırım ilçesinin 69 mahallesinin tamamını kapsayan gençler futbol turnuvası düzenlenecek 16-20 yaş grubu gençlerin yer alacağı bu turnuva da sponsorlar eşliğinde teşvik edici ödüller olacaktır. Elemeli sisteme göre yapılacak bu turnuva pandemi sonrasına kaldı önümüzde ki yaz süreci bu çalışmaların yapılması düşünülüyor ve elbette virüs belasından kurtulduğumuz takdirde.

Hasan Ali Ünal ve yardımcısı Teşkilat başkanı Erhan Keskin ile ziyaretimize geldiler, tam bir ekip ruhunun yaşatıldığı Demokrat parti Yıldırım ilçe teşkilatı heyecan ile bu çalışmalarını yürütmektedir. Gözlerinde ki o tatlı heyecanı rahatlıkla okuyabiliyoruz. Halka hizmet etmenin Hak'ka hizmet etmek olduğunu kavramış olan bu ekibi gayet samimi ve içten buluyoruz, destekliyoruz.

Geçtiğimiz günlerde il teşkilat başkanı Ercan Açlan görevinden ve il teşkilatından istifa etmişti. Uzun zamandır il yönetiminin pasifliğinden rahatsız olan Ercan Açlan 16 yaşında ki yeğeninin geçirdiği trafik kazasından sonra il başkanı ve il yönetimi tarafından aranmaması bardağı taşıran son damla olmuştu. Partinin sevilen ve çalışkan isimlerinden Ercan Açlan yaşadığı Gündoğdu da parti nin her dönem en yüksek oyunu çıkaran çalışkan bir isim. Bir çok partilinin ve farklı ilçelerden üyelerin, yöneticilerin ve ilçe başkanlarının geçmiş olsun trafiğini yaşayan Ercan Açlan ilk aranması gereken il yönetimi ve il başkanı tarafından aranmaması büyük ayıptır.

İşte böylesi durumlarda kişilerin teşkilatçı ruhları ortaya çıkar bu konuda Hasan Ali Ünal teşkilat başkanı Erhan Keskin ile Gündoğdu ya gidip Ercan Açlan'ı ikinci kez ziyaret etti. Partiye hizmet etmiş insanlar acı günlerinde, cenazelerinde ve düğünlerinde başkanları ve yöneticileri yanlarında görmek isterler, elbette bu da en doğal haklarıdır.

Yıldırım ilçe başkanlığı olarak Hasan Ali Ünal'ın söylediği ve hazırlık aşamasında olan güzel bir projesini daha duyuyoruz. '' Yıldırım ilçemizde Beyazıt mahallemizde bir yer kiralayacağız bunu Bursa dışından gelecek olan partili misafirlerimiz için tutacağız geldiklerinde otel aramasınlar ve masraf yapmasınlar diye düşünüyoruz bu yönde talepler vardı ve bizler de böyle bir çalışma yapmayı düşündük, projemizi anlattığımız partili büyüklerimiz de çok memnun oldu ve projeye destek vereceklerini ifade ettiler.''

28 Yıldır hizmetinde olup mensubu olduğumuz Demokrat partinin eski günlerine dönmesini yürekten istiyor ve umuyoruz. Gerçek mana da bu misyona Türkiye nin ve bu milletin ihtiyacı vardır. Kutuplaşan Türkiye yerine kucaklaşan Türkiye yi yeniden inşa edebilecek tek misyon Demokratlardır. Bu yüce ve aziz misyonun ayağa kalkması ise öncelikle il ve ilçelerde güçlü kadroların oluşması ile başlar. Güçlü teşkilatlar hem genel merkezi hem Türkiye yi ayağa kaldırır. Bu gün gayri menkul olarak Türkiye nin en zengin ve en güçlü partisi yine Demokrat partidir. Yazıyı yazarken dahi bir an haykırmak istiyorum.

''HAYDİ DEMOKRATLAR AYAĞA KALKIN''

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.