Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dadaşlara Timsah pençesi

Yazının Giriş Tarihi: 30.09.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.09.2019 00:00

Bursaspor zirve yolunda önemli bir adım daha attı. Erzurumspor karşısında aldığı 3 puanın önemi elbette büyük. İlk yarıda oynanan şahane futbol ikinci yarıda tekrarlanamasa da önemli olan galibiyetti. Ama aklımda kalan tek bir görüntü var ki unutulmaz. İnegöl’de eğitimcilik yapan Metin hocanın öğrencileriyle beraber yaptığı yolculuk hafızamdan silinmiyor. Yavru timsahların Bursa yolculuğu şahaneydi değil mi? Hele o tribün şovları. Gerçekten muhteşemdi. Kendi adıma Metin hocaya ve minik timsahlara teşekkür ediyorum. İyi ki varlar ve camiaya gelecek adına umut aşıladılar. Kalbi karartmamak gerektiğini bir kez daha yüzümüze çarptılar.

Erzurumspor karşısında Diarra muhteşem golüyle yeşil beyazlılara selam çaktı. İlk golüyle hem galibiyeti getirdi hem hafızalardaki yerini de almış oldu. Hafta içi yaşanan olumsuzlukları bir kenara bırakıp yolumuza hız kesmeden devam etmekte fayda var. Süper Lig yolu uzun ve meşakkatli. Galibiyetlerin hazzına kapılıp da kibir yaparsak rakibi küçümsersek eğer, yine hayal kırıklığı yaşayabiliriz. O nedenle akıllı olmamızda fayda var. Unutmayın ne geldiyse başımıza kibrimizden geldi.

Önümüzde Altay maçı var. Maç öncesi stad karmaşası yaşandı. İzmir Atatürk Stadı’nda oynayacağımız maç Menemen Stadı’na alındı. Yaşanan bu değişiklik ilginç olsa da umurumuzda olmamalı. Biz çıkıp bam bam bam maçı almalıyız. Stad değişikliği elbette taraftarın itici gücünü eksiltecek olması açısından kötü. Ama bu durum ne bizi ne de takımı etkilememeli. Yalçın Koşukavak’ın öğrencileri gerekeni yapacak ve İzmir deplasmanından 3 puanla dönmesini bileceklerdir. Çünkü zirveye giden uzun bir yolumuz var.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.